Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alay - adults only


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 2 minute de mers pe jos de plaja. Situat pe portul de agrement Benalmadena, Hotelul Alay - Adults Only este situat la 50 de metri de plaja. Ofera 3 piscine in aer liber, un restaurant si gradini.

FACILITATI
Ofera 3 piscine in aer liber, un restaurant si gradini.Hotelul are receptie deschisa nonstop si depozit de bagaje. Facilitatile suplimentare includ o sala de jocuri si TV, o sala de evenimente, un magazin, un salon de coafura, o cafenea, un bar primitor si un restaurant a la carte cu aer conditionat, zona separata pentru nefumatori si scaune inalte pentru copii. Oaspetii de afaceri pot folosi sala de conferinte si accesul la internet. De asemenea, sunt disponibile servicii de camera si spalatorie. Hotelul ofera un depozit pentru biciclete si locuri de parcare pentru oaspetii care sosesc cu masina.

RESTAURANT
Restaurantul de la Alay serveste preparate internationale si spaniole. Oaspetii au la dispozitie un snack bar langa piscina si o terasa de vara, unde pot savura cocktailuri.

CAMERE
Toate camerele spatioase si luminoase sunt decorate modern si au aer conditionat si WiFi gratuit. De asemenea, unitatile au TV cu ecran plat si baie privata. Majoritatea camerelor au vedere la mare.
DOUBLE ROOM WITH TERRACE(21 mp)
DOUBLE ROOM WITH SEA VIEW TERRACE(21 mp)
DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW
DELUXE SIDE SEA VIEW(31 mp)
DELUXE ROOM WITH SEA VIEW(75 mp)
KING WITH SEA VIEWS(80 mp)
STANDARD ROOM (Eco)(17 mp)
JUNIOR SUITE (44 mp)
TRIPLE ROOM(35 mp)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.




Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.