Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Hotelier Balneo Spa Sirena


Descriere

Hotel Sirena este situat la 20 m de plaja, in partea nordica a statiunii. Este primul hotel la intrarea dinspre statiunea Venus si este amplasat in vecinatatea hotelurilor Hora si Balada. Hotel Sirena Saturn a fost renovat complet in anul 2006 si ofera cazare intr-un total de 283 de camere. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, balcon, TV cu televiziune prin cablu, Hotelul detine si o baza de tratament proprie, iar la 20 de metri de el se afla Aqua Parc Balada, la care oaspetii hotelului au acces gratuit. Hotel Sirena Saturn dispune de un restaurant de mare capacitate pentru servirea meselor principale, dar si de un bar si terasa pentru cei care doresc sa se relaxeze in timpul zilei sau seara.

Prezentare camere:
Camera dubla (18 mp) Intr-o camera dubla pot fi cazati maxim 2 adulti si 1 copil 8 -14 sau 2 adulti + 1 copil 8 -14 si un copil 0 - 8 ani cu conditia adaugarii unui pat suplimentar in ambele cazuri. In functie de disponibilitatea hotelului, se va aloca o camera cu pat matrimonial sau cu doua paturi (twin).
Camera single (18 mp) Intr- o camera single se pot caza maxim 1 adult + 1 copil de 0 - 8 ani In functie de disponibilitatea hotelului, se va aloca o camera cu pat matrimonial sau cu doua paturi (twin). Diferenta dintre camera single si cea dubla este doar de masa, camera fiind aceeasi.
Apartament (36 mp) Intr-un apartament se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii 0 - 14 ani sau 3 adulti si un copil 0 - 14 ani. Este compus din doua camere, un dormitor cu pat matrimonial si un living spatios cu canapea extensibila in care pot dormi 2 copii mai mici de 14 ani sau 1 adult si un copil . Apartamentul dispune de frigider.Toate apartamentele sunt situate cate unul pe fiecare etaj

Facilitati copii 2023
Camere duble
- 2 adulti + 1 copil ( 0 - 8 ani ), copilul are gratuitate la cazare si masa daca doarme in acelasi pat cu adulti
- 2 adulti + 2 copii ( 0 - 8 ani ), primul copil are gratuitate la cazare si masa dar se adauga pat suplimentar si masa pentru al doilea copil
- 2 adulti + 1 copil ( 8 - 14 ani), copilul plateste pat suplimentar si 50% din valoarea mesei
*Copii peste 14 ani sunt considerati adulti si achita obligatoriu pat suplimentar
Camera single
- Un adult si un copil ( 0 - 8 ani ), copilul are gratuitate la cazare si mese
Apartamente
- 2 adulti + 2 copii (0 -8 ani), copii au gratuitate la cazare iar pentru al-doilea copil se achia 50% din valoarea unei mese
- 2 adulti + 2 copii (0 - 10 ani si 10 - 14 ani), copii au gratuitate la cazare, se achita 50% din valoarea unei mese
- 2 adulti + 2 copii (10 - 14 ani), copii achita la cazare 50% din valoare unei
- 3 adulti, se achita 100% din valoarea mesei

Facilitati camere: Aer conditionat, televizor (canale nationale si internationale) in toate camerele, , racitoare tip minibar, baie dotata cu cadita de dus , uscator de par in fiecare camera, cada in apartamente, prosoape, cosmetice personalizate la baie, sistem acces pe baza de cartela magnetica sau cheie.

Suplimente masa Hotel Sirena Saturn:
Mic dejun buffet suedez ( 07.30 - 10.00 ), (micul dejun este diversificat ) include: diverse preparate si bauturi: apa, suc, ceai,lapte si cafea
Pranz autoservire ( 12:00 - 15:00 ) cu bauturi alcoolice si nonalcoolice incluse
Cina autoservire ( 18:30 - 21:00 ) cu bauturi alcoolice si nonalcoolice incluse

Servicii incluse:
Program de seara - muzica live pentru adulti;
Acces gratuit internet WI-FI in complex doar in loby - bar si receptie ;
Parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile;
Pastrarea obiectelor de valoare / Depozitarea si pastrarea bagajelor / Patut bebelus la cerere; Comanda taxi;
Jocuri divertisment (sah, table, rummy, carti de joc, tenis de masa);
Stand de presa nationala si internationala la receptie, infomatii turistice, cultural-sportive, adrese; Convorbiri interne si internationale; Servicii postale, servicii fax;


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Restaurant
Bar
Lift
Terasă
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Facilități masă evenimente
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Aer condiționat
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video 24h
Meniu copii
Facilități persoane cu dizabilități
Snack bar
Meniuri dietetice
Piscină
Bufet copii

Locatie




Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.