Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOA GRIFID HOTEL

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

O noua definitie a luxului, lasati-va inspirat pentru vacanta de vis si rasfatati-va cu o evadare de neuitat!
GRIFID Noa, de 5 stele, va intampina intr-o locatie magnifica pe malul marii si va captiveaza prin designul sau elegant si contemporan. Va asteapta o vacanta atent selectionata pentru intreaga familie, cu adaugarea unei podele exclusiviste, exclusiv pentru adulti, Signature Splendor, cu camera de inot pentru o adevarata relaxare la malul marii. O zona fascinanta, numai pentru adulti, pe acoperis, pentru momente speciale de bunastare, in timp ce copiii tai se distreaza in Mini Club sau in Zona de intalniri pentru copii. Camerele moderne si zona eleganta de piscina emana o ambianta de inalta clasa pentru intreaga familie.
Experimentati o noapte cu vedere la cerul instelat in camerele noastre cu pat instelat si rasfatati-va intr-o vacanta fara griji cu pachetul nostru variat Premium All Inclusive de 24 de ore, cu delicatese culinare si bauturi de inalta calitate pe tot parcursul zilei si serii. Cresteti-va sederea la GRIFID hoteluri!

Un sentiment de liniste intr-o atmosfera complet relaxata - podeaua exclusivista Signature Splendor pentru adulti cu varsta peste 16 ani, cu camera de inot cu vedere panoramica la mare. Somnul de intinerire si odihna este punctul central al conceptului. Zona exclusiva pentru adulti pe plaja. O experienta exceptionala - camerele noastre Star Bed pentru iubitorii cu ochi instelati. Oaspetii se pot relaxa sub paturile lor pe terasa cu lounge in aer liber, unde cerul instelat deschis devine lumina romantica a lumanarilor.
NUMAI ADULTI 16+
O experienta intensa este oferita de zona Adults only Roof Top, cu o piscina infinita spectaculoasa si sky bar pentru a se bucura de soare.
ALIMENTE SI BAUTURI
Restaurantul principal tip bufet, cu o terasa frumoasa cu o vedere indragita a promenadei, va invita cu o mare varietate de tarabe si statii (branza si salam; brutarie; pizza si paste; colt exotic din Orientul Indepartat; colt traditional si sanatos, bucatarie deschisa si sculptura). ) si seri tematice speciale (bauturi la toate mesele cu serviciu de ospatar).
Masa a la carte toata ziua.
4 restaurante a la carte:
Restaurant traditional A La Carte Bread and Salt (Mic dejun cu oua de lux; Burgers & Wraps pentru pranz; Bucatarie traditionala pentru cina).
Chef Passion - Spectacol Cook & Serve - bucatarii gatesc si servesc pentru oaspetii nostri (deschis seara).
Restaurant tematic a la carte cu o frumoasa terasa panoramica in aer liber face parte din oferta noastra culinara pentru explorarea diferitelor preparate din bucataria (deschis seara).
Restaurantul Sky vitrat, un loc care va impresiona!
Sky Bar - bucurati-va de soare si bucurati-va de locatia noastra perfecta la Sky Bar.
Living Room Bar - barul nostru dedicat in stil living ofera locuri confortabile in lounge si este locul nostru pentru intalnirea dumneavoastra de vacanta. Aici veti gasi o gama de bauturi atent selectate, precum si meniul nostru de jocuri de societate.
Moon shine Beach bar - muzica, vara, soare si rasfat! Locul nostru pentru a ne bucura de momentele linistitoare, frumoase si care schimba viata de lumina lunii la apusul soarelui langa mare, cu DJ-ul cantand muzica
Waffle Shop - mirosul de casa al vafelor este o modalitate prin care ne putem aminti de copilul tau interior.
Bubbly Cocktail Bar la piscina Relax. Lasa-te tentat de cocktailurile spumoase ale barmanilor nostri.
GRIFID Drink Around - bucurati-va de o atmosfera relaxata si inspirata cu o selectie de bauturi rafinate in Sky Barurile noastre, cu vederi uluitoare la mare, aproape deasupra norilor, intr-unul dintre Sky Barurile noastre Vistamar (doar adulti peste 16 ani) si Sky Bar Encanto (19:00 - 23:00) .
Program pentru oaspetii cu alergii: meniuri speciale pentru cele mai frecvente alergii alimentare (la cerere si dupa notificare prealabila in momentul rezervarii).
SANATATE LUMINI MARE
Centru SEA SPA cu vedere magnifica la mare (piscina interioara, jacuzzi, sauna panoramica, baie de aburi).
Piscina noastra de relaxare de la etajul 2, cu o zona confortabila de lounge, sezlonguri in apa si vedere uimitoare la mare, este un loc pentru distractia cu apa pura. Cu o adancime de 0,60 m, este ideala pentru racorire si relaxare.
Cele 2 piscine clasice si plaja cu nisip se curg direct una in alta.
COPII SI ADOLESCENTI
Mini Club de la 3 la 6 ani cu animatori profesionisti, oferind zilnic program prelungit de ingrijire si activitati de agrement pentru copii. Piscina pentru copii direct pe plaja cu 3 tobogane cu apa. Kids Meet Zone Camera de joaca deschisa zilnic sub supravegherea personalului GRIFID pentru copiii de la varsta de 7 ani (jocuri PlayStation, mini fotbal, jocuri de masa si de masa).
Nu exista animatori disponibili. Transfer direct de la aeroportul Varna (la cerere si cu taxa suplimentara)
*Inclus doar la rezervarea camerelor de familie si a camerelor/suitelor cu inot.

INFORMATII GENERALE
Categoria hotel de 5 stele, Premium All Inclusive
Cladire principala cu 12 etaje, 315 camere.
10 m de plaja; 15 km de Varna; 30 km de Aeroportul Varna; 1000 m de centrul statiunii; 800 m de centrul comercial; 1600 m de o statie publica de autobuz
Limbi vorbite: bulgara, engleza, germana. Receptie 24 de ore si securitate 24 de ore.
Grifid Angels (servicii de relatii cu oaspetii) - avand grija de toate micile detalii care conteaza pentru sederea dumneavoastra
Restaurant tip bufet principal cu terasa cu vedere la minunata promenada cu diferite posturi de alimentatie
Terasa de gustare. 4 restaurante a la carte. Cocktail Bubble bar langa piscina relaxanta. Magazin de vafe. Bar la piscina si pe plaja. Bar din living (bar din hol). Statie de inghetata langa piscina pentru copii.
6 piscine (2 piscine exterioare, piscina de relaxare, piscina infinit (16+) , piscina pentru copii cu tobogane cu apa, piscina interioara).
Centru SEA SPA cu vedere la mare (piscina interioara si sauna panoramica cu vedere la mare).
Salon de infrumusetare. Doctor. Studio de fitness. Magazin de suveniruri GRIFID. Schimb valutar.
Parcare - garaj interior - limitat si contra cost.
Conexiune Wi-Fi gratuita in toata zona hotelului si in camere.
Transfer direct de la aeroport (la cerere).
Servicii de taxi si inchiriere de masini. Excursii.
Servicii de spalatorie si calcatorie - contra cost.
Mini Club cu program de animatie pentru copii de la 3-6 ani. o. pana la ora 21.00. Zona de intalnire pentru copii pentru copii pana la 7 ani. o. posturi de joaca si jocuri de societate.
Amfiteatru in aer liber pentru spectacole tematice de seara si divertisment.

In curand: Centrul de conventii pe acoperis cu restaurant Sky adiacent cu vedere panoramica.
Capacitate: 300 locuri

CAZARE
Ora de check-in - de la ora 15:00 - incepe cu meniul de gustare de dupa-amiaza.
Ora de check-out - pana la ora 11:00 - se incheie cu un mic dejun continental tarziu.
315 spatii hoteliere - camere duble, camere/costume inot, camere cu pat stele, camere de familie si costume junior.
In camere: sistem de aer conditionat centralizat, toate camerele hotelului dispun de baie cu dus, cu exceptia camerelor/costumelor de inot si a costumelor Junior cu baie cu cada/ uscator de par si oglinda cosmetica in bai; telefon cu apelare internationala, TV prin satelit, conexiune Wi-Fi gratuita, seif in camera (gratuit), minibar - reaprovizionat zilnic (apa, bauturi racoritoare, bere), aparat de cafea cu capsule, balcon / Balcon de inot / Balcon pat lounge in functie de tipul camerei. KIT de fitness (la cerere). Meniu de perne. Meniu de top pentru saltele - la cerere. Turn down service.
Patuturi - gratuit.
Check-in devreme si check-out tarziu depind de disponibilitatea hotelului si fac obiectul unei plati suplimentare.

CAMERE
Camere duble (aprox. 30 m). Aveti un pat dublu sau un pat twin (la cerere cu suprafata saltelei), dulap, seif (gratuit), spatiu de depozitare, masa si scaune, telefon cu apelare automata, plus un aparat de cafea cu capsule si aparat de ceai, turndown service, perna meniu, aer conditionat centralizat, TV prin satelit, Wi-Fi gratuit, trusa de fitness (la cerere), reincarcare zilnica a minibarului (apa, bauturi racoritoare, bere), baie cu dus/WC, uscator de par, oglinda cosmetica, balcon mobilat .
De asemenea, se poate rezerva cu vedere laterala si directa la mare si pentru o singura utilizare la un cost suplimentar.
Camera dubla Premium, vedere frontala la mare (aprox. 38 mp). Cu balcon confortabil si confortabil si fereastra panoramica pentru a va bucura de spatiu, vedere magnifica la mare.
Camera de familie cu vedere laterala la mare (aprox. 53 mp). Consta dintr-un living/dormitor si un dormitor separat cu usa interconectata, 2 bai, atmosfera de lux si confort este sporita de o fereastra panoramica. Transfer direct de la/la aeroport Varna inclus.
Camera de familie cu vedere la mare (aprox. 52 mp). Consta dintr-o camera de zi/dormitor si un dormitor separat cu usa glisanta. Transfer direct de la/la aeroport Varna inclus.
Star - dormitor, vedere frontala la mare (32 mp). Camerele sunt ca camere duble standard, dar cu un balcon mare (13 mp) dotat cu sezlonguri duble confortabile si o patura, ideala pentru a va bucura de o noapte de privit stelelor.
Suita Junior cu vedere la mare (53 m2). Suitele Junior sunt camere deluxe spatioase, cu un pat dublu si o canapea cu fereastra panoramica. Langa dusul standard in baie, acest tip de camera ofera o experienta fascinanta cu cada de hotel din camera, pentru un mediu de camera modern si luxos.

RELAXATI-VA IN ARMONIE PERFECTA
Conceput pentru un confort excelent de dormit, acest etaj este doar pentru adultii cu varsta peste 16 ani, cu camere de inot cu piscine private si vedere la plaja frumoasa si la apele albastre cristaline.
Camera dubla in aer liber cu vedere frontala la mare (30 m2) cu piscina privata pe balcon cu vedere uimitoare la mare. Din pat direct in propria piscina - ce experienta!
Camera are un pat dublu sau paturi twin, dulap, seif (gratuit), rafturi de depozitare, masa si zona de relaxare, telefon cu linie automata, precum si aparat pentru capsule de cafea si ceai, turndown service, meniu de perne, aer centralizat. climatizare, TV prin satelit, Wi-Fi gratuit, trusa de fitness (la cerere), reumplere zilnica a minibarului (apa, bauturi racoritoare, bere), baie cu dus/WC, uscator de par si oglinda cosmetica;
Pe langa toate facilitatile standard din camera, oaspetii primesc un cadou de bun venit, room service personalizat, ustensile pentru aromoterapie pentru somn, saltele pentru dormit bine si o geanta cu ustensile de dormit, precum si o selectie de muzica pentru somn, halate de baie si papuci. Transfer direct de la/la aeroport Varna inclus.
Costum de baie Deluxe, vedere frontala la mare (60 mp) - Elegant, unic si luxos
Cu propria piscina, Suita Swim Up ofera lux pur.
Imagineaza-ti ca stai pe balconul tau elegant dimineata si alunecand in apele albastre racoritoare, la doar cativa pasi.
Aceasta suita eleganta si luminoasa in plan deschis ofera vederi uluitoare pentru a se potrivi cu interioarele luxoase ale acestei suita luxoasa cu un dormitor, cu o zona de living spatioasa, dormitor separat optic si balcon privat frumos mobilat. Amenajata elegant, cu tot ce aveti nevoie pentru o calatorie romantica, suita ofera, de asemenea, extra fermecatoare, inclusiv o camera de zi confortabila si confortabila si o baie cu cada si dus. Scufunda-te in apele stralucitoare ale piscinei tale private in aceasta suita fermecatoare. Este idila perfecta a insulei. Toate facilitatile camerei de inot sunt disponibile.
Transfer direct de la/la aeroport Varna inclus

LUMEA COPIILOR
Miniclubul cu animatori profesionisti ofera program zilnic de ingrijire extins si activitati pentru copii: 10:00 - 12:00
15:00 - 21:00.
Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani. Mini disco - in fiecare zi. Petreceri pentru copii. Zile tematice si activitati.
Piscina exterioara pentru copii cu tobogane. Statie de inghetata pe plaja langa piscina pentru copii. Cina cu animatorii.

KIDS MEET ZONE Sala de joaca 15:00 - 22:30
Kids Meet Zone Playroom sala de joaca deschisa zilnica supravegheata de personalul GRIFID pentru copii cu varsta peste 7 ani (jocuri PlayStation, minifotbal, jocuri de masa si de masa).
Nu exista animatori disponibili.

RESTAURANTE
Face parte din baza Premium All Inclusive

RESTAURANT PRINCIPAL cu terasa in aer liber:
Restaurant pentru mic dejun, pranz si cina, bufet stil de piata cu diversitate de posturi alimentare;
Mic dejun 07:30 - 10:00 bufet; serviciu de ospatar pentru bauturi.
Pranz 12:30 - 14:00 bufet; serviciu de ospatar pentru bauturi.
Cina 18:00 - 21:30 bufet; serviciu de ospatar pentru bauturi.
Sectiune interioara si exterioara.
Mic dejun tip bufet, pranz si cina.
Delicii culinare variate oferite in diferite statii: brutarie, cheesy si salam, bucatarie exotica din Orientul Indepartat, SHO W cooking, sculptura, pizza si paste; expozitie delicioasa de patiserie, bufete traditionale, sanatoase, cu fructe si salate
Bautura cu serviciu de ospatar: apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si vinuri alese, cafea si ceai.
Scaune inalte pentru copii. Bufete tematice.
Cod vestimentar Smart Casual: sunt permise pantalonii scurti, cu exceptia costumelor de baie, a tinutei de plaja, a slapilor si a camasilor fara maneci (in toate restaurantele).
Fumatul este interzis.
Gustare pe terasa in aer liber 14:00 - 17:00 - bucatarie mediteraneana; serviciu de ospatar pentru bauturi.

RESTAURANT A-LA-CARTE Paine si sare
Mic dejun Fancy Eggs - 09:00 -12:00 serviciu de masa.

Meniu de burger si pranz Wrap up 12:00 - 14:00 Serviciu la masa.
Bauturi - apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si lista de vinuri alese.
Sectiunea interioara si exterioara.
Meniu copii si scaune inalte.
Mese in functie de disponibilitate la fata locului primul venit, primul servit.
Cina: 18:30 - 22:00 Bucatarie traditionala; serviciu de masa.
Bauturi - apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si lista de vinuri alese.
Meniu bebelusi si copii si scaune inalte.
Este necesara rezervare in avans.
Fumatul nu este permis.
Gustare rece 17:00-18:00.
Gustare la miezul noptii 23:00: 00:30.
Cod vestimentar Smart Casual: sunt permise pantalonii scurti, cu exceptia costumelor de baie, a tinutei de plaja, a slapilor si a camasilor fara maneci.

F&B OUTLETS nu sunt incluse in Premium All inclusive
Restaurantul Sky cu geam combina privelistea fara nori la mare cu bucataria gastronomica rafinata din meniul nostru de experienta. Acest loc este obligat sa impresioneze!
Cina 18:30 - 23:00 serviciu de masa
In interior
Meniu copii si scaune inalte
Fumatul nu este permis
Meniu cu lista de preturi
Cod vestimentar Smart Casual: pantalonii scurti sunt permisi, cu exceptia costumelor de baie, a tinutei de plaja, a slapilor si a camasilor fara maneci

Emisiunea Gateste si serveste Pasiunea bucatarului
Cina 18:30 - 22:00 gatiti si serviti de bucatari.
Bauturi - apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si vin de tara.
Sectiunea interioara si exterioara.
Meniu bebelusi si copii si scaune inalte.
Este necesara rezervare in avans.
Fumatul nu este permis.
Pret de persoana 10 Euro.
Cod vestimentar Smart Casual: sunt permise pantalonii scurti, cu exceptia costumelor de baie, a tinutei de plaja, a slapilor si a camasilor fara maneci.

RESTAURANT tematic A-LA-CARTE
Cina 18:30 - 22:00 Serviciu de masa.
Bauturi - apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si vin de tara.
Sectiunea interioara si exterioara.
Meniu bebelusi si copii si scaune inalte.
Este necesara rezervare in avans.
Fumatul nu este permis.
Pret de persoana 10 Euro.
Este necesar un cod vestimentar pentru cina.
COD tinuta pentru cina Smart Casual: sunt permise pantalonii scurti, cu exceptia costumelor de baie, a tinutei de plaja, a slapilor si a camasilor fara maneci (in toate restaurantele).
BARURI
Baza Premium All Inclusive

PISCINA & BEACH BAR
La barul de la piscina de pe plaja, oaspetii se pot relaxa cu bauturi racoritoare si se pot bucura de soare, intre orele 09:00 - 19:00.
Oferta Premium All Inclusive include apa minerala, bauturi alcoolice internationale si locale, bauturi nealcoolice si cocktailuri racoritoare, cafea si ceai, bere la halba si o lista de vinuri selectate.
Serviciu de bar.

BAR SUFRAG
Acesta nu este un bar obisnuit in hol. Lasa muzica sa te ia departe. Savurati cocktailuri racoritoare, 18:00 - 09:00.
Oferta Premium All Inclusive include apa minerala, bauturi alcoolice internationale si locale, bauturi si cocktail-uri fara alcool, cafea si ceai, bere la halba si o lista de vinuri selectate.
Meniu de jocuri de societate pentru toate nivelurile si gusturile.
Serviciu de bar.

VAFELE
Waffle on! Putine alimente au versatilitatea de a ne duce intr-o calatorie a aromelor dulci si sarate precum minunata vafe, 10:00 - 17:00.
Premium All Inclusive ofera diferite vafe cu o varietate de toppinguri deoparte, cafea si ceai.

MOON SHINE BEACH BAR
Locul perfect pentru a te relaxa dupa o zi pe plaja intr-un design sic. Relaxati-va si asezati-va pe spate cu o bautura rece in mana si priviti incredibila luna care straluceste peste apa, 19:00 - 23:00.
Oferta Premium All Inclusive include apa minerala, bauturi alcoolice internationale si locale, bauturi si cocktail-uri fara alcool, cafea si ceai, bere la halba si o lista de vinuri selectate.
Serviciu ospatar.
Muzica live DJ in mod regulat.

BUBBLY COCKTAIL BAR la piscina de relaxare 09:00 - 18:00
Premium All Inclusive ofera cocktailuri spumante racoritoare si cocktailuri cu fructe fara alcool.

SKY BAR de langa PISCINA INFINITY (doar adulti peste 16 ani) 09:00 - 18:00
Sky Bar este situat sus, la etajul 12 si ofera o mare varietate, bauturi racoritoare care fac parte din oferta Premium All Inclusive si o priveliste uimitoare.

PROGRAM DE BAUTA GRIFIDA
Descoperirea celor mai bune locuri din hotelurile GRIFID pentru a savura o bautura inconjurat de frumusetea pitoreasca si uluitoare a naturii. 19:00-23:00.
(Sky bar Vistamar (16+) si Sky Bar Encanto seara; o data pe sejur; este necesara rezervarea).

BAZINE DE INOT
Hotelul ofera o varietate de piscine pe diferite niveluri, de la una clasica la spectaculoasa piscina infinita (16+).

PISCINE EXTERIOARE
2 PISCINE EXTERIOARE la plaja 09:00 - 18:00
2 piscine exterioare. Terase la soare langa piscine. Sezlonguri, umbrele de soare si prosoape gratuite.
Se asigura serviciul de salvamar.
PISCINA RELAX la etajul 2, cu vedere la orizontul marii 09:00 - 18:00
Piscina de relaxare cu sezlonguri in apa cu adancimea de 0,60 m. Terase la soare cu sezlonguri gratuite langa piscina. Vedere la mare.
PISCINA INTERIOARA cu WHIRLPOOL separata ofera vedere splendida la mare 09:00 - 18:00
Piscina clasica. Incalzit. Sezlonguri si prosoape gratuite. Vedere la mare. Se asigura serviciul de salvamar.
PISCINA COPII CU TOBOGANI chiar pe plaja 09:00 - 18:00
40 cm. adancimea piscinei, 3 tobogane pentru copii, terase la soare langa piscina, serviciu de salvamar.
PISCINA INFINITY ROOFTOP (doar adulti peste 16 ani) 09:00 - 18:00
Terasa la soare langa piscina. Bar langa piscina. Sezlonguri, umbrele de soare si prosoape gratuite. Se asigura serviciul de salvamar.

SERVICII DE PLAJA INCLUSE
O umbrela de soare si doua sezlonguri per camera pe plaja, in functie de disponibilitate (doar clientii platitori integral)
Copiii, cazati gratuit, nu beneficiaza de serviciile de mai sus!

SEA SPA CENTER
Centrul SEA SPA 09:00 - 18:00
Ofera combinatia perfecta de tratamente si tentatii relaxante si revitalizante, o atmosfera rafinata si personal profesionist, fermecat de vederea sa albastra la mare.
Piscina interioara incalzita cu jacuzzi separata cu vedere la mare. Zona de relaxare.
Toate tratamentele, sauna panoramica, baia de aburi, serviciile in salonul de infrumusetare sunt contra cost!
Panorama - sauna. Baie de aburi. Boutique - uleiuri de masaj, parfumuri si alte produse pentru corp. Coafor, manichiura si pedichiura. Camere de masaj. Tratamente faciale si corporale si o gama de tratamente spa. Cosmetica pentru corp si fata.rp si fata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.