Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

Ai nevoie de un instructor de schi pentru Valea Prahovei?

Flavia Pop este monitor autorizat. Programează o ora de schi chiar acum!

Coordonator schi, drumeții și MTB.

Pasionata de sporturi in natura: schi, surf, Stand Up Paddle, bicicleta, drumetii montane, alergat, innot si de calatorit.

Vorbitoare de limba engleza.

Monitor de schi format la Centrul Național de Formare Monitori Schi și Snowboard în colaborare cu Ecole Nationale de Ski Alpinisme (ENSA) Franța și Asociația Națională a Școlilor de Schi din România (ANSSR), certificat ANC.

Licentiata in geografie, in cadrul Facultății de Geografie la Universitatea din Bucuresti, sectia Geografia Turismului si absolventa a programului de master “ Managementul resurselor si activitatilor turistice”, in cardul aceleiasi institutii.

Daca vrei sa te specializezi in tehnica de schi, sau esti la inceput si doresti sa experimentezi un sport nou, ghidat de o persoana abilitata, ce te va invata rapid si corect primii pasi pe schiuri, poti sa ne trimiti un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Putem sa ne intalnim pe Valea Prahovei, in oricare din statiunile : Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov. Trebuie sa ma anunti cu mimim 24- 48 ore inainte si stabilim impreuna locatia si ora, in functie de nivelul tau si conditiile de schi din fiecare statiune.

Calatoreste , de restul ne ocupam noi!

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta