Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Acala Shri Sedana Nusa Lembongan


Descriere

Acala Shri Sedana, Lembongan oferă cea mai bună combinație de vacanță intima cu răsfățul unor servicii excepționale într-o lume exclusivistă. Este un cadru perfect de liniște pură, intimitate maximă și lux de neegalat. Cuprinzând 26 de pavilioane exclusiviste cu Wi-Fi gratuit în toată unitatea de cazare, situata în partea de est a insulei, unde puteți vedea răsăritul exotic. Proprietatea noastră dispunea de unități de cazare și facilități luxoase. Acala Shri Sedana are doar 26 de apartamente și vile, care oferă facilități de stil de viață într-un concept de design inteligent, care celebrează frumusețea senină a peisajului tropical din Nusa Lembongan. Este un refugiu liniștit pentru călătorii fără griji care doresc să scape pentru câteva zile de stres și să se răsfețe cu o relaxare binemeritată pe insulă. Informații importante: Ziua Nyepi este un eveniment cultural unic și important în Bali, Indonezia. Este o zi de tăcere, post și meditație care este respectată de întreaga insulă. Reglementările în timpul Zilei Nyepi sunt stricte și se aplică atât rezidenților, cât și turiștilor. Nu sunt permise formalități de check-in și check-out în ziua Nyepi, 11 martie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.