Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZUL ECO

   Skaleta Rethymno Si Chania


Descriere

Hotelul Azul Eco este situat la doar 100 de metri de plaja din Skaleta. Camerele au un mobilier modern si sunt dotate cu elemente esențiale, cum ar fi o baie privată dotată cu articole de toaletă și uscător de păr. Vă puteți răcori pe tot parcursul șederii cu aer condiționat, disponibil la un cost suplimentar. Facilitățile hotelului includ o piscină în aer liber cu zonă de terasă, șezlonguri și umbrele lângă piscină. Ori de câte ori aveți nevoie de băuturi răcoritoare, nu va trebui să vă îndepărtați prea mult de piscină , deoarece barul de lângă piscină oferă o gamă largă de băuturi și gustări. Dacă aveți chef de ceva mai activ, puteți încerca să jucați tenis pe terenul proprietății. În apropierea hotelului se află un supermarket, astfel încât să vă puteți aproviziona cu produse esențiale. Următoarele atracții pot fi accesate de la hotel: Mănăstirea Arkadi, Muzeul Anticului Eleftherna, Portul Venețian, Centrul de Artă Bizantină și Muzeul Arheologic din Rethymno. Există legături bune de transport cu o stație de taxi în apropiere, o stație de autobuz, o companie de închirieri auto și închirieri de motociclete. Rethymno este cel mai apropiat oraș, care se află la aproximativ 12 km distanță și merită vizitat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.