Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Sun Studios


Descriere

Descriere HOTEL GOLDEN SUN STUDIOS:
Un hotel intim cu multe aprecieri pozitive, amplasat intr-o zona linistita din Malia. Hotelul a fost renovat integral in 2014.
Tip masa: self catering
Localizare HOTEL GOLDEN SUN STUDIOS:
Hotelul se afla situate la 200 m de centrul animat al statiunii Malia, 700 m de plaja si 35 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL GOLDEN SUN STUDIOS este localizat la aproximativ 700 m de plaja. Plaja din statiunea Malia este predominant de nisip, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere:
HOTEL GOLDEN SUN STUDIOS are 14 camere recent renovate si mobilate modern. In studiouri pot fi cazate 2-3 persoane si au o suprafata de 23 m2 , respectiv 28 m2. Apartamentele sunt mai spatioase avand 37m2 si pot gazdui 3 persoane. Dotarile standard includ: mini bucatarie cu fierbator de apa, prajitor de paine, frigider, aer conditionat (~7 EUR/zi), telefon, televizor, acces internet WiFi, pachet de bun venit cu 1 sticla de apa si facilitati pentru pregatirea cafelei, uscator de par.
Facilitati HOTEL GOLDEN SUN STUDIOS:
Hotelul dispune de o piscina cu bar, seif (20 EUR/saptamana), acces internet WiFi.
Clasificare agentie: 3*
Web site: www.golden-sun.biz

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.