Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Borj Hotel


DescriereLOCALIZARE

El Borj Mahdia este localizat la 110 km de la Enfidha International airport si la 45 km de la Monastir International Airport..

FACILITATI GENERALE

Clienților hotelului le stau la dispoziție o sală de jocuri, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, o sală de spectacole și un medic de la hotel. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la pierdut vremea. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă.

FACILITATI CAMERE

Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). Baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.