Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Panorama Bungalows El Gouna


Descriere

Panorama Bungalows Resort este situat în inima orașului El Gouna, la doar 3 minute de mers pe jos de centrul orașului El Gouna, si la aproximativ 30 de km fata de Hurghada. Resortul dispune de plaja proprie, o piscina exterioara de aproximativ 450 metri patrati, piscina si loc de joaca pentru copii, restaurat a la carte si bufet, mai multe baruri (lobby bar, pool bar, beach bar), jacuzzi in aer liber (incalzit) si centru SPA. De asemenea, in cadrul hotelului sunt organizate diverse spectacole (atat pentru adulti cat si pentru copii), precum Street festivals sau Marina party. Alte facilitati in cardul resortului: darts, volei, water polo si sporturi nautice sau excursii de o zi pe mare. Resortul dispune de camere si bungalow-uri dotate cu baie proprie (cu dus), uscator de par, telefon, TV, aer conditionat, minibar si seif. Toate camerele au balcon sau terasa.

Localizare

Panorama Bungalows Resort este situat în inima orașului El Gouna, la doar 3 minute de mers pe jos de centrul orașului El Gouna, si la aproximativ 30 de km fata de Hurghada. 

Facilitati hotel

Resortul dispune de plaja proprie, o piscina exterioara de aproximativ 450 metri patrati, piscina si loc de joaca pentru copii, restaurat a la carte si bufet, mai multe baruri (lobby bar, pool bar, beach bar), jacuzzi in aer liber (incalzit) si centru SPA.

De asemenea, in cadrul hotelului sunt organizate diverse spectacole (atat pentru adulti cat si pentru copii), precum Street festivals sau Marina party.

Alte facilitati in cardul resortului: darts, volei, water polo si sporturi nautice sau excursii de o zi pe mare. 

Facilitati camere

Resortul dispune de camere si bungalow-uri dotate cu baie proprie (cu dus), uscator de par, telefon, TV, aer conditionat, minibar si seif. Toate camerele au balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Recepție 24h
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii