Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ilkbal Deluxe Hotel (Laleli)


DescriereLocalizare

Acest hotel se află aproape de zidurile istorice ale orașului Istanbul și la 1 km de Hagia Sofia. Chiar în fața hotelului există stații locale de tramvai. Ilkbal Deluxe Hotel Istanbul este, de asemenea, la 1 km de Marele Bazar, Palatul Topkapi și Moscheea Sultanahmet. Piața Taksim se găsește la 4 km. Aeroportul Istanbul este situat la 54 km de Ikbal Deluxe Hotel Istanbul.

Facilitati Hotel

Ilkbal Deluxe Hotel Istanbul propune un mic dejun bogat tip bufet, preparat cu ingrediente de sezon. Lounge-ul ultramodern din hol servește băuturi reconfortante și gustări ușoare.

Recepția cu program non-stop a Hotelului Deluxe poate oferi informații, activități locale și excursii. Hotelul are un spa cu servicii de masaj și un hamam turcesc. Conexiunea WiFi este gratuită.

Facilitati Camere

Camerele hotelului de 4 stele Ilkbal Deluxe Istanbul sunt dotate cu aer condiționat și decorate cu mobilier colorat. Acestea sunt prevăzute cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Restaurant
Parcare
Fitness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Camere familii
Piscina interioara
Acces internet
Recepție 24h


Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.