Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Belvedere Resort & SPA (Adult Only)


Descriere

Situat în orașul Kos, la 100 de metri de plaja Helona, Atlantica Belvedere Resort - Adults Only oferă cazare cu o piscină sezonieră în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Cu o terasă, complexul de 5 stele are camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Oaspeții pot savura mâncăruri mediteraneene și internaționale la restaurant sau pot savura un cocktail la bar.

Facilitati camere

Camerele complexului sunt dotate cu TV cu ecran plat, fierbator, terasa/balcon, baie privata.

Facilitati Hotel

În fiecare dimineață, la Atlantica Belvedere Resort - Adults Only sunt disponibile opțiuni de mic dejun tip bufet și continental.

Puteți juca tenis de masă și tenis la acest complex de 5 stele și puteți închiria mașini.

Personalul de la recepție vorbește germană și engleză.

Localizare

Plaja Lakitira este la 600 de metri de proprietate, iar Castelul Antimachia este la 8,7 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Kos, situat la 12 km de Atlantica Belvedere Resort - Adults Only.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.