Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquzz Inn & Spa


Descriere

Aquzz Inn & Spa: Refugiu de Eleganță și Relaxare în Inima Paradisului Maldivian Bine ați venit la Aquzz Inn & Spa, un loc deosebit situat în inima idilică a Maldivelor. Acest resort luxos combină eleganța modernă cu farmecul tradițional al insulelor, oferind o experiență de neuitat într-un cadru tropical spectaculos. Cazare Elegantă: Vilele și camerele de la Aquzz Inn & Spa sunt locuri de rafinament și confort, oferind o privire panoramică la apele cristaline ale oceanului. Decorate cu gust și echipate cu facilități de ultimă generație, aceste spații oferă o oază intimă și relaxantă. Plaje Paradisiace: Cu o locație privilegiată pe o insulă maldiviană, resortul se mândrește cu plaje cu nisip fin și ape turcoaz. Relaxați-vă sub soarele tropical, savurați o baie în ocean sau explorați recifele de corali în apropiere pentru o aventură subacvatică captivantă. Bucătărie Refined: Culinară la Aquzz Inn & Spa este o experiență în sine. Restaurantele fine ale resortului vă îmbie cu deliciile bucătăriei locale și internaționale, oferind meniuri excepționale într-un cadru romantic sau sub cerul senin al Maldivelor. Spa de Relaxare: Pentru o relaxare totală, vă invităm să vă răsfățați la spa-ul de lux al resortului. Tratamentele revigorante și terapiile relaxante sunt oferite într-un cadru liniștitor, sub atenta grijă a terapeuților calificați. Activități Nautice: Aquzz Inn & Spa oferă o gamă variată de activități nautice pentru toți cei dornici de aventură. De la snorkeling și scufundări la excursii cu barca sau pescuit sportiv, fiecare zi aduce cu sine posibilități noi de explorare. Atmosferă Romantică: Cu vile private cu piscină și priveliști romantice la apusul soarelui, Aquzz Inn & Spa este un refugiu perfect pentru cupluri în căutarea unui cadru romantic sau pentru organizarea unei ceremonii de nuntă într-un decor paradisiac. Servicii Personalizate: Personalul calificat și prietenos de la Aquzz Inn & Spa se dedică asigurării că fiecare oaspete are parte de o ședere impecabilă. De la organizarea de excursii personalizate până la servicii de cameră de înaltă clasă, echipele resortului sunt aici pentru a vă satisface fiecare dorință. Cu o combinație perfectă de lux, natură și ospitalitate maldiviană autentică, Aquzz Inn & Spa este un sanctuar perfect pentru cei care caută o evadare memorabilă în inima acestui paradis tropical.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.