Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 9 hoteluri

Salalah, Oman Vezi locatia pe harta

LOCALIZAREAl Baleed Resort Salalah by Anantara se afla in orasul Salalah la 100m de plaja Localizat pe coasta de sud a regiunii Dhofar la doar 75km de Sultan Qaboos Mosque si la aproape 174km de Sahalnoot Valley Cel mai apropiat aeroport este Aeropo . . .

Salalah, Oman Vezi locatia pe harta

LOCALIZAREBeach Resort Salalah se afla in orasul Salalah la 100m deplaja Este localizat la 86km de Sultan Qaboos Mosque si la doar 32km de TheMuseum of Frankincense Land Cel mai apropiat aeroport este AeroportulInternational Salalah care se afla la 2 . . .

Salalah, Oman Vezi locatia pe harta

LOCALIZARECrowne Plaza Resort Salalah se afla in orasul Salalah la aproape 4 minute de mers pe jos fata de plaja Localizat la doar 8km de Sultan Qaboos Mosque si la aproape 176km de Sahalnoot Valley Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internati . . .

Salalah, Oman Vezi locatia pe harta

LOCALIZAREFanar Hotel and Residence este situat in Hawana Salalah pe plaja Localizat de-a lungul Oceanului Indian la doar 187km de Wadi Ain Sahalnoot si la aproape 21km de Museum of the Frankincense Land Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Int . . .

Salalah, Oman Vezi locatia pe harta

LOCALIZAREHilton Salalah Resort se afla in orasul Salalah la 400m de plaja Localizat la doar 11km de Sultan Qaboos Mosque si la aproape 144km de The Museum of the Frankincense Land Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Salalah la ap . . .

Salalah, Oman Vezi locatia pe harta

LOCALIZAREJuweira Boutique Hotel este situata in Hawana Salalah la 3 minute de mers pe jos fata de plaja Centrul orasului Salalah se afla la doar 18km iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Salalah care este la aproximativ 35 km . . .

Salalah, Oman Vezi locatia pe harta

LOCALIZAREMillennium Resort Salalah este situat in partea nordica a orasului Salalah in zona Al Saada la doar cativa kilometri de plaja munti si la numai 15 minute cu masina de Aeroportul Salalah Aceasta statiune exclusivista se adreseaza atat calato . . .

Salalah, Oman Vezi locatia pe harta

LOCALIZARESalalah Rotana Resort se afla pe plaja in Hawana Salalah Situat la aproximativ 132km de Taqah Castel si la 26km de Sultan Qaboos Mosque Aeroportul International Salalah este la aproximativ 35 km distantaFACILITATIHotelul pune la dispozitie . . .

Salalah, Oman Vezi locatia pe harta

LOCALIZARESouly Lodge se afla in Hawana Salalah pe plaja Este localizat la doar 10 km de Taqah Castel si la aproximativ 29km de Sultan Qaboos Mosque Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Salalah la 366 kmCAMERESouly Lodge pune la di . . .