Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amaya Passikuda


Descriere

Amaya Beach Passikudah: O Retrăire Luxoasă a Refined a Sri Lankăi de Est Bine ați venit la Amaya Beach Passikudah, un paradis al rafinamentului situat pe malul plajei Passikudah din Sri Lanka. Acest hotel de lux oferă o experiență autentică și relaxantă într-un cadru idilic, completat de servicii excepționale și facilități moderne. Cazare Elegantă: Cu camere spațioase și suite rafinate, Amaya Beach Passikudah vă invită să vă bucurați de confortul suprem și intimitatea. Fiecare unitate de cazare este amenajată cu bun gust, oferind priveliști superbe către Oceanul Indian sau spre grădinile tropicale înconjurătoare. Plaje de Nisip Fin: Cu o locație privilegiată pe una dintre cele mai frumoase plaje din Sri Lanka, hotelul vă oferă acces direct la nisipul fin și apele limpezi ale Oceanului Indian. Relaxați-vă pe șezlonguri sub soarele tropical sau explorați fascinantele recife de corali în timpul scufundărilor. Experiențe Culinare Refined: Restaurantele și barurile rafinate de la Amaya Beach Passikudah vă așteaptă să experimentați deliciile bucătăriei sri lankeze și internaționale. Cu ingrediente proaspete și o varietate de opțiuni gastronomice, fiecare masă devine o călătorie culinară în sine. Piscine Luxoase: Cu piscine strălucitoare înconjurate de palmieri și vegetație tropicală, hotelul vă invită să vă răcoriți într-un cadru plin de eleganță. Spațiul piscinei este perfect pentru a vă relaxa sau pentru a savura băuturi răcoritoare în timpul zilelor însorite. Wellness și Relaxare: Descoperiți lumea relaxării la spa-ul de lux al hotelului, unde terapeuții calificați vă așteaptă cu tratamente revigorante și terapii de wellness. Răsfățați-vă cu masaje tradiționale sau tratamente de înfrumusețare pentru o experiență completă de relaxare. Activități și Excursii: Echipa hotelului vă poate ajuta să explorați regiunea prin excursii personalizate și activități captivante. De la vizitarea templelor istorice până la aventuri în natură sau sporturi nautice, veți găsi mereu ceva interesant de făcut. Evenimente Speciale: Cu facilități de conferințe și spații elegante, Amaya Beach Passikudah este locul ideal pentru evenimente speciale, cum ar fi conferințe sau nunți de vis. Echipa dedicată se asigură că fiecare detaliu este gestionat cu atenție pentru a vă oferi o experiență memorabilă. Amaya Beach Passikudah este mai mult decât un hotel de lux; este o destinație în care cultura sri lankeză, ospitalitatea caldă și frumusețea naturală se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență de neuitat în inima Sri Lankăi de Est.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.