Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Kalutara Resort


Descriere

Anantara Kalutara Resort: Eleganță și Relaxare la Malul Oceanului Indian, Sri Lanka Bine ați venit la Anantara Kalutara Resort, o destinație de lux situată pe malul Oceanului Indian, în apropierea estuarului râului Kalu din Sri Lanka. Cu designul său sofisticat, facilitățile de top și ospitalitatea inconfundabilă, acest resort oferă o experiență de neuitat pentru cei cărora le place rafinamentul și confortul. Cazare de Eleganță: Camerele și suitele spațioase ale resortului reflectă eleganța și confortul. Fiecare unitate de cazare oferă un design rafinat, facilități moderne și vederi spectaculoase către ocean sau estuarul râului Kalu. Balcoanele private vă invită să vă bucurați de priveliștile magnifice. Restaurante Rafinate: Cu o selecție diversă de restaurante, Anantara Kalutara vă invită într-o călătorie culinară excepțională. De la preparate locale autentice până la bucătărie internațională rafinată, fiecare masă devine o experiență gourmet într-un cadru plin de eleganță. Relaxare la Piscină și Plajă: Cu piscine luxuriante și acces direct la plaja privată, resortul vă oferă un refugiu perfect pentru relaxare. Îmbăiați-vă în apele piscinei, savurați răcoarea pe șezlongurile de pe plajă sau luați parte la activități nautice pentru a vă bucura de oceanul înconjurător. Spa și Wellness: Răsfățați-vă la spa-ul de clasă mondială, unde terapeuții calificați vă vor îngriji cu tratamente relaxante și terapii de wellness. Atmosfera liniștită și facilitățile spa vă vor ajuta să vă recăpătați echilibrul și să vă revitalizați simțurile. Activități de Aventură și Culturale: Echipa resortului organizează o varietate de activități, de la sporturi nautice la excursii culturale. Descoperiți frumusețea naturii și a tradițiilor sri lankeze printr-un program personalizat care vă va captiva. Evenimente Speciale: Anantara Kalutara este locul ideal pentru evenimente speciale, de la nunți romantice la conferințe și reuniuni de afaceri. Facilitățile moderne și personalul dedicat vă asigură că fiecare detaliu este gestionat cu atenție și profesionalism. Experiența Anantara: Cu un angajament profund față de ospitalitatea autentică, Anantara Kalutara Resort oferă o experiență distinctivă, punând accent pe detaliile fine și oferind o atmosferă de lux autentic. Descoperiți frumusețea și rafinamentul la Anantara Kalutara Resort, unde fiecare moment devine o amintire de neuitat în călătoria dvs. în Sri Lanka.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.