Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Centara Ceysands


Descriere

Centara Ceysands Resort & Spa: Oază de Lux și Eleganță la Intersecția Râului și Mării, Sri Lanka Bine ați venit la Centara Ceysands Resort & Spa, un paradis tropical situat la intersecția râului Bentota și a Oceanului Indian în Sri Lanka. Acest resort de lux oferă o experiență de vacanță rafinată, cu facilități moderne, servicii excepționale și priveliști uimitoare. Cazare Refined: Cu camere spațioase și suite elegante, Centara Ceysands vă întâmpină într-un mediu de relaxare și confort. Decorul contemporan și facilitățile de ultimă generație completează fiecare unitate de cazare, oferind o oază de liniște cu priveliști spectaculoase la râu sau la ocean. Priveliști Unice: Fiecare cameră sau suite oferă o perspectivă unică asupra peisajului fascinant al râului și al mării. De la răsăritul soarelui până la apusul romantic, priveliștile vă îmbie să vă relaxați și să vă bucurați de frumusețea naturală a locului. Plajă și Piscine: Cu acces direct la o plajă privată și piscine strălucitoare, Centara Ceysands vă invită să vă bucurați de soarele tropical și să vă răcoriți în apele revigorante. Șezlongurile de pe plajă și marginea piscinei oferă locuri perfecte pentru relaxare. Bucătărie Excepțională: Restaurantele resortului vă așteaptă cu o varietate de opțiuni gastronomice, de la preparate locale autentice până la bucătărie internațională. Atmosfera rafinată și meniurile delicioase transformă fiecare masă într-o experiență culinară memorabilă. Spa și Wellness: Răsfățați-vă la spa-ul resortului, unde terapeuții calificați vă vor oferi tratamente relaxante și revigorante. Cu o gamă variată de opțiuni de wellness, vă puteți regăsi echilibrul și bunăstarea interioară. Activități și Excursii: Echipa de activități a resortului vă poate ajuta să explorați zona printr-o varietate de excursii și activități. De la sporturi nautice la plimbări pe râu și vizitarea atracțiilor locale, veți găsi întotdeauna ceva interesant de făcut. Evenimente Speciale: Cu facilități de conferințe și spații elegante, Centara Ceysands este locul potrivit pentru evenimente speciale, inclusiv conferințe, nunți și alte ceremonii. Personalul experimentat vă asigură că fiecare detaliu este gestionat cu atenție pentru a vă oferi o experiență memorabilă. Centara Ceysands Resort & Spa este mai mult decât un loc de cazare; este o destinație de vacanță perfectă pentru cei care caută lux, ospitalitate caldă și conexiune cu frumusețea naturală a Sri Lankăi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.