Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Heritance Ahungalla


Descriere

Heritance Ahungalla: Eleganță la Malul Oceanului Indian, Sri Lanka Bine ați venit la Heritance Ahungalla, o bijuterie arhitecturală și de ospitalitate situată la malul Oceanului Indian în Sri Lanka. Cu designul său distinctiv și facilități de lux, acest hotel oferă o experiență de neuitat pentru cei care caută confort, rafinament și priveliști spectaculoase. Cazare Refined: Camerele și suitele spațioase de la Heritance Ahungalla sunt create pentru a oferi o ambianță de lux și relaxare. Decorul modern, mobilierul elegant și priveliștile la ocean sau la grădinile tropicale completează atmosfera deosebită a fiecărei unități de cazare. Priveliști Uimitoare: Fiecare oaspete are privilegiul de a se bucura de priveliști panoramice la Oceanul Indian, fie de pe balconul privat al camerei sau din zonele comune ale hotelului. Răsăritul și apusul soarelui devin momente magice, învăluite în culori calde și reflexii asupra apelor oceanului. Bucătărie Excepțională: Cu mai multe opțiuni de restaurante, Heritance Ahungalla vă răsfăță cu o selecție diversă de preparate delicioase. De la specialități locale autentice la bucate internaționale rafinate, fiecare masă este o experiență culinară de neuitat. Piscine și Plaje: Cu două piscine impresionante și acces direct la o plajă privată, hotelul oferă oportunități nelimitate pentru relaxare și distracție. Șezlongurile confortabile la piscină sau pe plajă vă așteaptă să vă bucurați de soarele tropical și să vă răcoriți în apele oceanului. Wellness și Relaxare: Heritance Ahungalla este acasă pentru un spa de lux, unde oaspeții pot experimenta tratamente de wellness și masaje revigorante. Atmosfera liniștită și terapeuții calificați vă vor ajuta să vă regăsiți echilibrul și să vă revitalizați simțurile. Activități Culturale și de Aventură: Cu personal experimentat și activități organizate, hotelul vă oferă oportunități de a explora frumusețea culturală și naturală a Sri Lankei. De la excursii la obiective istorice la aventuri ecologice, există mereu ceva nou de descoperit. Evenimente Speciale: Heritance Ahungalla este alegerea perfectă pentru evenimente speciale, precum nunți, conferințe sau reuniuni. Facilitățile moderne și personalul dedicat vă asigură că fiecare eveniment este gestionat cu atenție și profesionalism. Heritance Ahungalla reprezintă o destinație de lux în Sri Lanka, oferind o combinație armonioasă de eleganță, confort și conexiune autentică cu frumusețea naturală a insulei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.