Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRINCESS INSPIRE TENERIFE - ADULTS ONLY


DescriereLocalizare

Hotelul Princess Inspire Tenerife - Adults Only este situat la 250 de metri de plaja Playa Fañabé din Adeje. Puteți găsi 2 terenuri de golf la 10 minute de mers cu mașina de hotel, inclusiv terenul de golf Las Américas cu 18 găuri. Aeroportul Tenerife Sud este la 20 km de Princess Inspire Tenerife - Adults Only.

Facilitati hotel

Oaspeţii au la dispoziţie 3 piscine în aer liber, 2 baruri, restaurante. Restaurantul tip bufet oferă zilnic micul dejun și cina, iar o dată pe săptămână vă puteți bucura de cine tematice sud-americane sau canare. Princess Inspire Tenerife - Adults Only are un program variat de divertisment de zi și de noapte. Există o discotecă, precum și baruri unde oaspeții pot savura cocktailuri sau pot asculta muzică live de pian. Acesta oferă un program de divertisment și facilități sportive la fața locului. Hotelul are o piscină încălzită iarna, iar în fața hotelului sunt disponibile și facilități sportive, cum ar fi terenuri de tenis.

Facilitati camere

Fiecare cameră luminoasă are aer condiționat, balcon sau terasă privată, TV și baie privată cu uscător de păr. Un minibar este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.