Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APTOS LA LUZ DE OBRAPIA

   Obrapia Building 401 Apartment 4 B Old Havana, Havanna Vezi locatia pe harta


Descriere

La Luz de Obrapia Apartment is located a few meters from Obispo Boulevard, the famous pedestrian area of Old Havana and close to all kinds of services in the heart of Old Havana where you can walk to Plaza de La Catedral, La Plaza De San Francisco known as La Plaza de la Palomas, the whole area of the port, El Mercadillo, Basilica of San Francisco de Asís converted into a concert hall, La Bodeguita del Medio famous for its mojitos, The City Museum in the Palace of the Captains Generals in the Plaza de Armas. It consists of 2 apartments (A and B) located on the first floor and each consists of living room with sofa bed robe, fully equipped kitchen with refrigerator, stove, microwave oven, electric coffee maker and blender, room with double bed and air conditioning type split, private bathroom with hair dryer and hot water. Little terrace of service.
IMPORTANT NOTE: It is necessary to indicate the SCHEDULE approx. of arrival in observations.
Facilitati
Air conditioning in public areas, Supermarket, Shop, Wired Internet, Check-in hour, Room service, Laundry service, Wheelchair-accessible, 24-hour reception, Car park, Garage, Check-out hour, Hotel safe, Transfer service, Currency exchange facilities, Small pets allowed (under 5 kg), Large pets allowed (over 5 kg), Wi-fi, Lift access, Catering: Bar, Catering: Non-smoking area, Catering: Café, Sports: Sailing, Sports: Pedal boating, Sports: Table tennis, Sports: Squash, Sports: Aerobics, Sports: Fitness, Sports: Cycling / mountain biking, Sports: Basketball, Sports: Golf, Sports: Football

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie
Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.