Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Crizantema


Descriere

Vila ofera toate facilitatile pentru a transforma vacanta Dumneavoastra intr-un refugiu de lux, apartamente si garsoniere cu mobilier stil, cu parchet masiv de stejar si cires, cu pardoseli de marmura, cu usi si ferestre din stejar masiv, lucrate manual.De asemenea, toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, frigider si sali de baie extrem de spatioase. Fiecare etaj dispune de saloane de primire si balcoane perimetrice.Masa se poate servi in restaurantul a la carte sau pe terasa dotata cu barbeque si cuptor cu lemne. Pe terasa de pe acoperis va puteti bucura de soare, plaja si de privelisti panoramice impresionante.Descoperind istoria locului, va puteti relaxa la o cafea sau servi masa pe terasa, inconjurati de padure, puteti juca ping-pong sau puteti inchiria o bicicleta ca sa cunoasteti statiunea si imprejurimile.Pozitia, importanta istorica, confortul si intimitatea pe care o ofera (chiar in centrul statiunii) fac din Vila Crizantema destinatia perfecta in Baile Govora.Va puteti bucura de un sejur in care sa admirati frumusetea zonei si beneficiile apelor minerale, puteti sarbatori evenimente speciale din viata Dumneavoastra si a familiei, puteti organiza intalniri de afaceri sau petreceri cu prietenii.

Baile Govora, una din cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice din tara, se afla la 20 km de municipiul Ramnicu Valcea, inconjurata de dealuri impadurite. Este deschisa in toate anotimpurile si renumita pentru varietatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866.
Statiunea Baile Govora este recomandata in tratamentul bolilor respiratorii, degenerative si reumatice articulare, dar si in tratamentul disfunctiilor neurologice periferice si centrale sau a unor disfunctionalitati post-traumatice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.




Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.