Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Iceberg este situat la aproximativ 800 m de statia de jos a telegondolei si de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2005, 3 etaje, lift, 35 unitati.
25 camere duble Standard ( max 3ad), aprox.16mp. - pat dublu sau paturi twin. Patul suplimentar este fotoliu extensibil (unele camere au doar 2 paturi obisnuite / max. 2 persoane/)
3 Family Room ( max 3ad sau 2ad+2ch) - mai mari decat camerele duble standard, pat dublu si doua fotolii extensibile.
4 Family Mansarda max 4ad), aprox. 50mp. - hol si doua camere separate - una cu pat matrimonial si living (canapea, scaune si televizor), celelalte camere sunt cu paturi twin. Mansardele de familie nu au balcon.
2 Apartament mari (max 6ad sau 4ad+2ch), aprox. 60mp. - trei camere separate: un dormitor cu pat matrimonial, o camera twin (paturi twin) si un living cu canapea extensibila; baie cu dus, WC separat.
Unitatile au incalzire, TV prin satelit, telefon, ceainic electric, Wi-Fi, minibar (contra cost), mocheta, baie cu dus si uscator de par. Unele camere au balcon.
Pensiune: Cazare cu mic dejun sau demipensiune sau pensiune completa.
Facilitati: Receptie, seif (gratuit), depozit pentru echipamentul propriu (gratuit), Wi-Fi in zonele publice, sali de conferinte cu echipament tehnic (capacitate de pana la 50 de locuri), restaurant principal, lobby bar , mehana (restaurant in stil traditional), sala de jocuri.
Copii: baby cot(la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii a piscinei, camera de joaca pentru copii.
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare, jacuzzi, fitness, baie de aburi, sauna, depozit pentru echipamentele proprii, transfer la statia de jos a teleschiului si inapoi, internet.
Cu plata: tenis de masa, biliard, baie turceasca, masaj.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcarea in aer liber cu locuri limitate de parcare este gratuita pentru oaspetii hotelului.
Site-ul web al hotelului: www.hotelicebergbansko.com

Tariful include: micul dejun, folosirea gratuita a piscinei interioare, jacuzzi, fitness, baie de aburi, camera de joaca pentru copii, depozit pentru schiuri si echipament de ski, transfer la statia de jos a teleschiului si retur, wi-fi, internet prin cablu.

Cina de Revelion inclusa in pret (obligatoriu) - 82,00 Euro adult; 41,00 Euro copil (6-11,99); copil (0-5,99) - gratuit, fara meniu sau loc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Parcare
Fitness
Bar
Piscina interioara
Acces internet
Loc de joaca pt copii

Locatie



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.