Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Datorita amplasariiireprosabile din inima Bucovinei, Hotelul Sofia va ofera prilejul de a vabucura de magia naturii care inconjoara locatia, in orice anotimp care aduce cusine, fiecare, propria frumusete. Inconjurat de o padure pitoreasca, aproape derenumitele manastiri din Bucovina,Hotelul Sofia situat in Sucevita, va ofera o ambiana linitita i o edereconfortabila, pentru momente binemeritate.
Hotel Sofia gazduieste o salade conferinte si un restaurant select, cu un spatiu generos si o ambiantaeleganta si intima.
Bucatele alese, preferateatat de oamenii zonei cat si de turisti, sunt insotite de o servire destandarde inalte, aici fiind locul ideal pentru un mic dejun usor, un pranzcopios sau o cina eleganta.
Weekend-uri, vacante siconcedii, conferinte si evenimente importante, bauturi si preparate alese,excursii si drumetii, toate intr-un singur loc.
Va veti simti specialiincepand de la modul in care sunteti intampinati si tratati de personalulhotelului, de la cafeaua aromata, mancarurile din bucataria specificbucovineana si traditionala romaneasca, cat si din cea internationala, pana la odihna si relaxarea binemeritata inacest loc feeric.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.