Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOACA BELLEVUE - Gura Humorului


Descriere

Acest hotel este amplasat pe un platou cu vedere la partia de schi Soimul, aflata la doar 2 km. Hotelul pune la dispozitie un restaurant si camere cu TV prin cablu si acces gratuit la internet.
Toate camerele si apartamentele de la Hotel ToacaBellevue sunt prevazute cu incalzire centrala. Fiecare unitate de cazare include mini-frigider, telefon si baie privata.
Restaurantul hotelului serveste specialitati bucovinene si preparate europene. De asemenea, oaspetii pot savura bauturi si cafea la barul din holul hotelului sau pe terasa.
Hotel ToacaBellevue organizeaza tururi cu ghid la manastiri.
ToacaBellevue se afla la 5,5 km de manastirile Humor si Voronet si la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul Stefan cel Mare din Suceava. Oaspetii beneficiaza de parcare privata gratuita.


Tarifele sunt exprimate in Ron/camera/noapte, includ TVA si mic dejun si sunt valabile in perioada
03 Ianuarie - 21 Decembrie 2020 , cu exceptia perioadelor sarbatorilor legale (Paste, Craciun, Revelion), cand vor fi valabile tarifele din ofertele speciale/ pachete de servicii.
Taxa locala in valoare de 1% este inclusa si se calculeaza la tariful practicat pentru toata perioada de cazare, indiferent de durata sejurului ( conform HCL Gura Humorului nr.200/21.12.2017).Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.