Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Koral se află in stațiunea Sf. Constantin și Elena, la 350 de metri de plajă, și oferă o piscină in aer liber și o piscină pentru copii. Oaspeții pot alege dintr-o selecție de vinuri locale la restaurant.

Restaurantul à-la-carte servește preparate din bucătăria bulgară. Regimul all inclusive oferă: 5 mese, băuturi răcoritoare de la dozator si vin rosu/alb. De asemenea, puteți savura băuturi alcoolice la barul din hol intre orele 08:00 - 20:00.

Există și un club pentru copii, cu o discotecă pentru cei mici, și care beneficiază de supraveghere asigurată de personal calificat.

In grădina bine intreținută aveți la dispoziție facilități de tenis de masă, hochei de masă, darts si fotbal de masă. De asemenea, hotelul oferă sală de fitness, saună, cadă cu hidromasaj, masaje si baie de aburi.

In holul hotelului este disponibil acces gratuit la internet WiFi. La cerere, hotelul poate asigura transfer de la/la Aeroportul Varna, aflat la 16 km de proprietate. Stațiunea Nisipurile de Aur se află la 7 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie
Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.