Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Incepand cu vara 2019, Hotel Aqvatonic ofera turistilor sai servicii de tip ALL INCLUSIVE, care cuprind urmatoarele servicii:
Mic-dejun, pranz si cina servite sub forma de bufet-suedez in noul Restaurant Meduza; bauturi alcoolice si non-alcoolice servite in timpul meselor (bere, vin, apa minerala si plata, racoritoare); bauturi racoritoare, cafea, vin si bere servite la barul de la piscna in intervalul 09.00-18.30; bere, gustari si racoritoare incluse la barul de pe plaja; minibar in camera alimentat in mod gratuit o data/zi (bere x 2, racoritoare din gama Pepsi/Cola); acces la locul de joaca exterior pentru copiii cu varsta 3-12 ani; acces la locul de joaca interior pentru copiii 3-8 ani si la gradinita cu supraveghetor pentru copiii 3-8 ani; activitati distractive pentru copii asigurate de personal special pregatit; 2 sezlonguri/camera dubla/tripla sau 3 sezlonguri/apartament asigurate pe plaja privata a hotelului; acces la piscina cu sezlong (in limita disponibilitatii); parcare gratuita (in limita locurilor disponibile); internet wi-fi.
La parterul hotelului este amenajata Fun Zone, dotata cu 5 simulatoare auto Gran Turismo 5, 2 mese de biliard, 2 mese de ping pong, 2 mese de air hockey, 2 mese de foosball, pinball si jocuri de societate precum darts, sah, table, remy, Monopoly, Risk, Scrable etc.
Baza de tratament, Aqvatonic Med Spa & Wellness poate asigura o gama larga de servicii medicale si de relaxare, fiind impartita in 6 zone distincte:
Zona Aqvatonic bazine insumand 400 mp de luciu al apei, cu apa variind intre 28 si 34 grade C, cu cascade de apa pentru masaj cervical, gheizere, culoare de inot, culoare de mers contra curent, salina cu sare de Himalaya si salinizare Therasol, sauna finlandeza, baie cu aburi etc.
Zona Sport aparate de fitness, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, cursuri aerobic, personal training, stretching, pilates, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce etc.
Zona SPA masaje si bai cu namol din Techirghiol, tratamente faciale, masaje subacvale, tratamente galvanice, tratamente hidro-colono- terapii etc.
Zona Med magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice, aerosoli etc.
Zona Fun mese de biliard, loc de joaca pentru copii mici, air hockey, simulatoare auto etc.
Zona Bistro zona de servire a mesei, meniuri sanatoase gandite de nutritionisti, inclusiv pentru copii.Dotari generale
Dotari generale
Camere duble, triple si apartamente
Restaurante, Braserie, Terase
Locuri de joaca pentru copii (interioare si exterioare)
Panorama Bar etajul 14 al hotelului Delfinul
Piscina exterioara cu apa din mare
Plaja privata
Zona de distractie amenajata pe plaja
Baza de tratament - Aqvatonic Med Spa&Wellness (piscina acoperita)
Sali de conferinte
Parcare
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV LCD, internet wireless, minibar, mocheta, baie proprie cu dus, espresor cafea, uscator de par, seif, fier de calcat.
Camerele de la mezanin au 16 mp, situate la parterul inalt al hotelului, sunt dotate cu un pat de 160/200 cm, si nu pot acomoda pat suplimentar. Pentru un copil cu varsta mica se asigura un patut special care se amplaseaza peste biroul din camera. Capacitatea maxima de cazare 2 adulti si 1 copil pana in 7 ani (fara pat suplimentar).
Camerele duble cu sofa si vedere partiala la mare sunt cele mai noi camere din hotel, au 18 mp, sunt pozitionate la etajele superioare ale hotelului, oferind astfel o panorama deosebita, sunt dotate cu un pat de 160/200 cm, si au in plus o canapea fixa tip sofa (60/140 cm).
Camerele duble cu vedere frontala la mare au 20 mp, sunt dotate cu un pat de 160/200 cm si in ele se poate amplasa pat suplimentar.
Camerele duble cu sofa sunt situate pe latura nordica, la etajele 1 si 2 ale hotelului, cu o suprafata totala de 18 mp, si dispun de un pat matrimonial de 160/200 cm, si o sofa de 140/60 cm.
Camerele triple sunt situate pe latura nordica, la etajele 6-9 ale hotelului, si au o suprafata totala de 18 mp, dispun de un pat matrimonial de 160/200 cm + un pat single de 80/200 cm. Capacitatea maxima de cazare 3 adulti si 1 copil pana in 7 ani (fara pat suplimentar).
Apartamentele au 35 mp si sunt formate din living cu canapea extensibila (extinsa - 180/140 cm), dormitor cu pat de 160/200 cm, sofa fixa (60/140 cm), baie cu cada, hol.
Servicii
Alte servicii: parcare gratuita, internet gratuit Wi-fi in tot complexul, room service, plata cu cardul, scaune pentru copii in restaurant, patuturi pentru copii la cerere, camere pentru nefumatori, camere pentru persoane cu dizabilitati, rampa de acces pentru carucioare, biciclete oferite gratuit turistilor, camera pentru bagaje, locuri de joaca pentru copii, plaja privata, intermediere excursii de 1 zi in Delta Dunarii si Dobrogea continentala, etc.
Acordare de discount-uri - pentru acces in zona de SPA si terapii - acces in zona de piscine - 45 Lei/pers/zi, 10% discount la terapii (exceptand Med&Balneo) ; 20% discount pentru consumatia de la Pizzerie/Braserie ; 20% discount in zonele de sezlonguri Gold si Silver.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.