Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Relaxare sau odihna
Localizare: Este situat in imediata apropiere a falezei din Eforie Nord.

Descriere: Hotel Carmen se dovedeste a fi destinatia perfecta pentru sejururi de neuitat. Construit in 1958, hotelul cu o arhitectra mediteraneana a fost recent renovat, devenind spatiul de cazare ideal pentru familiile cu copii care isi doresc sa fie aproape de plaja, dar si pentru cei care isi doresc o vacanta departe de tumultul statiunii. Turistii beneficiaza de cazare in 24 de apartamente primitoare si de un restaurant a la carte, cu terasa, unde pot servi preparate delicioase pregatite de o echipa de chefi profesionisti.
Hotel Carmen pune la dispozitia oaspetilor sai 24 de apartamente spatioase, fiecare avand un balcon special amenajat pentru a petrece timpul in serile tarzii de vara.
Apartamentele sunt structurate in dormitor, living si baie proprie. Fiecare dintre dormitoare
are un pat dublu, iar in living se afla o canapea extensibila foarte confortabila, iar baile sunt prevazute cu lavoar, grup sanitar si cada. Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, aer conditionat, LCD-uri si wi-fi.
Compartimentarea si mobilarea apartamentelor este perfecta pentru cazarea familiilor cu
unul sau doi copii sau pentru grupurile de patru persoane care doresc sa isi petreaca
sejurul pe litoral.

Masa: pentru contravaloarea mesei achitate in biletul de odihna se vor emite bonuri valorice sub forma unui card electronic, clientul putand achizitiona orice produs din incinta restaurantului Carmen

Politica copii:
  • copiii cu varsta sub 12 ani beneficiaza de gratuitate pentru serviciile de cazare (maxim 2 copii), pentru serviciile de masa se poate opta ca supliment
  • turistii cu varsta de peste 12 ani impliniti sunt consoderati adulti

Animale de companie: Hotelul este pet frendly doar pentru animalele de mici dimensiuni, avand carnetul de sanatate vizat in termen.

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitti si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.