Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescriereLocalizare

Acest hotel este situat în golful magnific din sudul insulei Evia, iar aici veţi putea cunoaşte simplitatea şi liniştea unui sat de pescari tipic. Marmari Bay Hotel este construit pe un deal frumos, la 350 de metri de portul satului.

Facilitati Hotel

Clădirea grandioasă domină orizontul albastru infinit al golfului Marmari. Hotelul oferă numeroase facilități, precum un magazin de suveniruri, bar la piscină și transferuri gratuite la plajele Zastani, Kokkini și Fijias, amplasate în apropiere. Oamenii de afaceri vor putea profita de sala de conferinţe, care are o capacitate maximă de 100 de delegaţi. a sfârșitul zilei, puteți gusta mâncăruri italiene la restaurantul à la carte La Veranda. Seara, puteți savura un cocktail lângă piscină. De asemenea, sunt organizate periodic seri grecești, cu muzică live şi mâncăruri specifice.

Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu baie proprie, balcon, frigider, aer conditionat, uscator de par, produse de toaleta si prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Bar
Camere nefumători
Camere familii
Camere persoane cu dizabilitati

Locatie