Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Negroponte Resort Eretria este o proprietate de 22.000 metri patrati, cu o plajă de 160 de metri lungime, la marginea localitatii Eretria, cu 100 de camere și apartamente de lux, fiecare cu un balcon privat sau terasă. El are, de asemenea, un restaurant cu verandă, oferind vederi spectaculoase spre Golful Evian și spre litoralul Atticai, ce ofera o mare varietate de mâncăruri grecești și internaționale de înaltă calitate, un restaurant la piscină și o cafenea cu preparate clasice din bucătăria grecească, fructe de mare proaspete din Golful Evia, salate proaspete și cocktailuri răcoritoare, locuri de joaca pentru copii, in interior si in exterior, piscină cu apă de mare pentru copii, preparate pentru sugari, piscină cu apă de mare în aer liber cu hidromasaj, piscină interioară încălzită cu jacuzzi, mini market, serviciu gratuit de internet Wi-Fi, colț de internet cu calculataore și imprimanta este disponibil cu taxă, sală de fitness, terenuri de tenis, teren de baschet, mini - teren de fotbal (5x5), 800 de metri de pista pentru mers pe jos în incinta hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie
Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.