Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

At the organised beach guests will find water sports facilities. Those who prefer to relax in the complex can enjoy the large outdoor swimming pool and private gardens.

Localizare

Venus Beach Hotel este construit pe o pantă de lângă plajă, în Nea Styra, în partea de sud-vest a insulei Evia. Complexul la malul mării are 114 camere şi bungalouri cu vedere la Golful Evoikos.

Facilitati Hotel

Venus Beach Hotel are un bar şi un restaurant care serveşte mic dejun continental şi mâncăruri greceşti pentru prânz şi cină.Oaspeţii se pot bucura, de asemenea, de mâncăruri tradiţionale la taverna Lefka a hotelului. Microbuz hotelului oferă un serviciu de transfer gratuit la Nea Styra de 4 ori pe zi. pe plaja organizată oaspeţii vor găsi facilităţi de sporturi de apă. Cei care preferă să se relaxeze în complex se pot bucura de piscina mare în aer liber şi de grădini private.

Facilitati Camere

Toate camerele cu vedere la mare de la Venus Beach Hotel au baie proprie şi sunt dotate cu aer condiţionat, frigider, TV prin satelit şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Parcare
Bar
Camere familii

Locatie
Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.