Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aegean Residence - Luxury Living


Descriere

Aegean Residence - este un complex format din 3 vile separate, localizat pe bratul Kassandra, intre statiunile Kalithea si Kriopigi, oferind o priveliste minunata asupra Golfului Toroneos.Complexul este inconjurat de verdeata si la aprox 70m distanta de mare si plaja cu nisip fin.

Facilitati vile: sistem de alarma, parcare gratuita pe proprietate si la strada, Wi-Fi, aer conditionat/ incalzire, produse de toaleta la baie, uscator de par, seif, sezlong-uri si umbrele pentru plaja, gratar - la cerere.

Residence 1: suprafata totala aprox 110 mp; capacitate max 6 persoane.
- 1 living cu vedere la gradina, cu bucatarie complet utilata, zona de luat masa, TV, iesire la terasa mobilata cu masa/ scaune si la gradina.
- 3 dormitoare (1 dormitor cu 1 pat dublu, 2 dormitoare cu cate 2 paturi twin),
- 1 baie cu jacuzzi si 1 baie de serviciu.
- gradina.

Residence 2: suprafata totala aprox 140 mp; capacitate max 7 persoane.
- 1 living cu vedere la gradina, cu bucatarie complet utilata, zona de luat masa, semineu, TV, iesire directa la gradina.
- 4 dormitoare (1 dormitor cu 1 pat single, 1 dormitor cu 1 pat dublu, 1 dormitor cu 2 paturi twin, 1 dormitor master cu 1 pat dublu si 1 canapea),
- 1 baie cu jacuzzi, masina de spalat si 1 baie de serviciu.
- gradina.

Residence 3: suprafata totala aprox 110 mp; capacitate max 6 persoane.
- 1 living cu vedere la mare, cu bucatarie complet utilata, masina de spalat vase, zona de luat masa, TV, iesire la terasa larga, mobilata cu masa/ scaune.
- 2 dormitoare (1 dormitor cu 1 pat dublu, 1 dormitor cu 4 paturi twin), 2 balcoane;
- 1 baie cu jacuzzi si masina de spalat si 1 baie cu dus.

Animalele de companie - se accepta cu rezervare in prealabil.
Serviciul de curatenie este 1 data pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

LocatieSuntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.