Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cora Hotel & Spa Resort


Descriere

Local products and the treasures of the gastronomical tradition of Chalkidiki, inspired us to create 2 restaurants and 4 bars where you can enjoy unique culinary experiences. Traditional cuisine meets international tastes and create unforgettable combination for your palates. Sip your favourite drink, try one of our signature cocktails, choose a premium coffee or a healthy boost at one of the Cora hotel’s bars while enjoy- ing the unparalleled views of the deep blue sea. The hidden oasis of the Cora Hotel & Spa Resort features an indoor tpool, sauna, steam bath / hammam, treatment rooms, and a gym for you to choose what suits to your mood and energy. Our team of professionals will introduce to you to absolute serenity and bliss through a vast variety of services such as massages, face and body treatments, a dive at our calming pool or the use of the sauna and steam bath. The gym offers a comfortable high-end space with all the necessary equipment for your daily workout.

LOCALIZARE

Este situat in Afitos, una dintre cele mai pitorești locații din Halkidiki.

FACILITATI GENERALE

Cora Hotel & Spa Resort are un centru de fitness, grădină, un restaurant și un bar în Kassandria. Acest hotel de 5 stele oferă room service și o recepție deschisă nonstop. Oaspeții se pot bucura de vedere la piscină.

FACILITATI CAMERE

Camerele hotelului sunt dotate cu ceainic. Fiecare cameră are o baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. La Cora Hotel & Spa Resort, toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

LocatieSuntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.