Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Polychrono Beach


Descriere

Hotelul Polychrono Beach, bucurându-se de o poziție de invidiat, se număra printre preferințele turiștilor care vin pe brațul Kassandra.

Descriere:
Hotelul Polychrono Beach, bucurându-se de o poziție de invidiat, se număra printre preferințele turiștilor care vin pe brațul Kassandra.

Localizare:
Hotelul este localizat în Polychrono, în golful Toroneos, în apropiere de zonă comercială și la 10m de plajă. Stațiunea Kriopigi este la aproximativ 5km, iar Hanioti, la 4km.

Categorie:
3*

Tip masa:
Mic dejun

Website:
http://www.polychrono-beach-hotel.gr/

Facilitati Hotel:
Hotelul dispune de recepție, lobby, zonă pentru mic dejun, aer condiționat, terasă, seif la recepție, internet wireless, cafebar, parcare publică.

Facilitati Camere:
Cele 23 de camere modern și frumos mobilate, sunt toate dotate cu aer condiționat, televiziune prin satelit, răcitor, baie cu dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.