Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Decauville Studios & Apartments


Descriere

Villa Decauville is a small family hotel, situated in Gerakini, a quite beach resort between the peninsulas of Kassandra and Sithonia, which can offer you comfortable and hospitable accommodation for unforgettable holidays. With emphasis on cozy hospitality and comfort, Villa Decauville is designed to offer relaxation in a friendly and familiar environment. The Villa consists of studios, apartments and suites for 2-5 people with a fascinating view towards Kassandra’s gulf. All rooms include terrace/balcony, fully equipped kitchen, fridge, air-conditioning, TFT television, hairdryer and wireless internet access. The unit is surrounded by a beautiful garden with olive trees, which includes private parking and barbeque.

LOCALIZARE

Vila Decauville este situată între Kassandra şi Sithonia. Se află la 70 km de Salonic şi la 60 km de Aeroportul Macedonia. Se oferă o parcare privată gratuită.

FACILITATI GENERALE

Oferă studiouri cu bucătărie şi un balcon cu vedere spre golful Kassandra şi spre plajă. Oaspeţii beneficiază de utilizarea gratuită a facilităţilor de grătar.

FACILITATI CAMERE

Camerele confortabile au o bucătărie de dimensiuni standard dotată cu un frigider mare. Ele beneficiază de aer condiţionat, televizor, baie privată şi terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

LocatieSuntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.