Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HELYA BEACH MONASTIR 4****


Descriere

The recently renovated HELYA BEACH Hotel is located directly in the bay of Skanes, 5 minutes from Monastir airport, on the front line of the beach with a view of the Mediterranean Sea. The location is ideal for enjoying a family vacation.
Rooms :
The 330 rooms come with comfort touches like a climate control system.
Other equipment present in all rooms:
Bathroom with bathtub, TV with cable channels, Balcony, separate seating area and daily maid service
Restaurant :
A buffet restaurant with SHO W cooking, an a la carte restaurant with 120 seats, a pizzeria and three bars.
Activities :
three outdoor pools, a children's pool and an indoor pool heated in winter, 3 tennis courts, petanque, darts, basketball, volleyball, table tennis and mini golf. You can also relax in the Spa center. Non-motorized water sports: pedal boats, windsurfing, scuba diving, canoeing. A daytime and evening entertainment program for adults is planned daily: aerobics, aquagym, water polo, dance, Arabic language for beginners and disco.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii


Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.