Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Moracea by Khaolak Resort


Descriere

Proiectat cu grijă, astfel încât oaspeții noștri să experimenteze o nouă dimensiune a confortului și luxului, păstrând în același timp conceptul original de vacanță privată într-un mediu natural și liniștit. Locatia în sine apare dintr-o poziție ridicată în partea inferioară a dealului Khaolak și înclină ușor pe malul mării, lung de 400 de metri. Toate restaurantele noastre sunt, de asemenea, situate ideal pentru a vă bucura de o vedere splendidă la mare. La Moracea by Khao Lak Resort încercăm să vă aducem într-o lume care este cea mai apropiată de „Paradisul de pe Pământ” Pentru o experiență de viață cu adevărat tropicală, camerele Hibiscus Grand Deluxe (50 mp în dimensiune) sunt amplasate în clădirea de bungalouri decomandată cu unul, două până la trei etaje, fiecare adăpostind 2-4-6 camere. O vedere splendidă a zonei resortului înconjoară aceste camere Grand Deluxe. Toate camerele sunt complet echipate pentru confortul dumneavoastră. Există un balcon mare unde puteți sta, sa va relaxați în timp ce vă bucurați de priveliștea naturala a junglei tropicale. Camerele Hibiscus Grand Deluxe sunt perfecte pentru cei care se bucură de un living spațios în aer liber.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecarePrezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.