Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laguna Park Aqua Club (Sunny Beach) 4*


Descriere

Hotelul Laguna Park este situat in partea centrala a statiunii Sunny Beach, la 500 m de centrul statiunii si la aproximativ 300 m de plaja.
Facilitati
Ultima renovare in 2021: Una dintre cladiri a fost renovata - blocul D, cladirea in care se afla toate garsonierele. Renovarile au inclus: toate boilerele individuale si A/C au fost inlocuite cu un sistem solar central pentru apa calda si aer conditionat VRF, bai noi, mobilier nou in toate camerele. O parte din garsoniere au fost transformate in apartamente cu un dormitor pentru parinti si un living cu pat pentru doi copii (dimensiune 80x190 cm, nu canapea extensibila) si zona de relaxare (o canapea). Hotelul are o cladire principala cu 8 etaje si o cladire suplimentara cu 6 etaje, 6 lifturi. Laguna Park dispune de 365 de camere in total, receptie 24 de ore si aer conditionat centralizat, schimb, restaurant principal cu terasa, Restaurant Snack/Tematic cu terasa, lobby bar, 2 baruri la piscina, sala de conferinte (50 locuri), amfiteatru, seif. inchiriere boxe (8 lv/zi) in camera, loc de joaca, spalatorie si calcat (contra cost), magazin (in fata hotelului). Wi-Fi in hol (gratuit), Wi-Fi in camere (gratuit), jocuri pe internet in hol (cu plata). Aquapark, 5 piscine.
Cazare
Ora de check-in: ora 14:00; Ora de check-out: 12:00
Camere duble twin ( max 3 adulti sau 2 adulti + 1 copil), aprox. 38 mp. incl. balcon. Doua paturi de o persoana separate si un fotoliu extensibil.
Studio (min 2 adulti + 2 copii, max 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), aprox. 42 mp, O camera mare - dormitor si zona de zi intr-un singur spatiu (plan deschis, fara usa interconectata) cu un pat dublu si o canapea extensibila.
Apartament Standard (min 2 adulti + 2 copii,max 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), aprox. 48 mp, Apartamentele sunt compuse din doua camere - un dormitor si un living cu usa de legatura, un pat dublu in dormitor pentru parinti si o canapea extensibila mare in living pentru copii.
Apartament Superior (min 2 adulti + 2 copii, max 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), aprox. 48 mp, Apartamentele sunt formate din doua camere - un dormitor si un living cu usa interconectata, un pat dublu in dormitor pentru parinti si doua paturi de o persoana obisnuite separate in camera de zi pentru copii.
Maizonette / Duplex ( min 3 adulti + 1 copil, max 6 adulti sau 4 adulti + 2 copii), doua camere twin legate cu usa interioara sau doua camere twin conectate cu o scara interioara, fara usa interioara, aprox. 58 mp. incl. balcon. 4 paturi twin si 2 fotolii extensibile, 2 bai separate.
Toate camerele au balcon mobilat, A/C, telefon (contra cost), minibar (contra cost), seif (contra cost), TV prin cablu, masa, dulap, baie cu dus, uscator de par si WC, Wi-Fi (gratuit) .
La hotel nu exista camere speciale pentru oaspetii cu dizabilitati.
*1 camera potrivita pentru persoane cu dizabilitati.
Copii: baby cot (gratuit, este necesara rezervare prealabila). Doua piscine pentru copii cu tobogane si atractii acvatice, un colt pentru copii intr-o piscina pentru adulti, restrictie de inaltime pentru toboganele mari pentru adulti 130 cm, loc de joaca, club pentru copii 4-12 ani, scaune inalte in restaurant, jocuri electronice, copii divertisment, mini discoteca pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit:
Aqua Park (1 piscina pentru adulti cu 3 tobogane, 1 piscina pentru copii cu nava piratilor cu 4 tobogane si alte atractii acvatice, 1 piscina pentru adulti) si zona de relaxare (1 piscina pentru adulti cu colt pentru copii, 1 piscina pentru copii cu o atractie cu apa caracatita), sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape de piscina la piscina, animatie sportiva inclusiv tenis de masa, darts, minigolf, tir cu arcul, gimnastica, animatie - spectacole de zi si de seara.
Cu plata: jocuri electronice, sala de conferinte, masaj, fitness, sauna, baie de aburi, baie turceasca, SPA, biliard, coafor, Centru medical (cu plata, in apropiere de hotel).
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: Parcarea este disponibila, cost suplimentar (15 lv/zi), locuri de parcare limitate, este necesara rezervare prealabila si in functie de disponibilitate.

ALL INCLUSIVE 2023

RESTAURANTE:
-Restaurant principal: Restaurantul ofera meniu pentru copii, meniu vegetarian, cine tematice - de 2 ori pe saptamana. Carvery - in fiecare seara, SHO W cooking - in fiecare zi.
Bufet. Mic dejun: 07.00-10.00 h. Pranz: 12.00-14.00 h. Cina: 18.00 - 21.00 h.
-Restaurant cu gustari/tema (acesta este unul si acelasi loc):
Acest Restaurant functioneaza ca RESTAURANT SNACK de la ora 09.00. pana la ora 17.00. si ofera Pizza, hot-dogs, hamburgeri, salate, biscuiti, bauturi calde, bauturi racoritoare, bere la halba, apa, inghetata la bufet.
- Acelasi Restaurant functioneaza ca RESTAURANT TEMATIC de la ora 18.00. pana la ora 21.00 si ofera preparate din bucataria italiana in stil bufet. Este necesara rezervare in avans.
BARURI:
*Lobby bar: Deschis de la 10.00 h. pana la ora 23.00.
Inclus:
- Bauturi alcoolice produse local, bere si vin, bauturi racoritoare si apa - de la 10 - 23 h.
- Ceai, cafea si alte bauturi calde - intre orele 10 - 18.
- Biscuiti, produse de patiserie si prajituri - de la 14 - 18 h.
Taxa suplimentara:
Bauturi internationale (bauturi spirtoase importate, bere si vin), cocktailuri facute din bauturi spirtoase de import, bere si vin imbuteliate.
* Bar la piscina - Zona de animatie: Deschis de la 10.00 h. pana la ora 23.00.
Include: bauturi alcoolice produse local, bere si vin, racoritoare si bauturi, apa.
*Bar la piscina - Zona de relaxare: Deschis de la 10.00 h. pana la ora 18.00.
Include: bauturi alcoolice produse local, bere si vin, racoritoare si bauturi, apa.
BAZINE DE INOT:
- Zona de animatie: Aqua Park cu 1 piscina pentru copii cu o nava pirat cu 4 tobogane, 1 piscina pentru adulti cu 3 tobogane si 1 piscina pentru adulti;
- Zona de relaxare: 1 piscina pentru copii cu un Octopus cu 3 tobogane si 1 piscina pentru adulti cu un colt pentru copii;
- Langa piscine: dusuri si WC, sezlonguri cu saltea, umbrele si prosoape incluse.
COPII: Inclus: 2 piscine pentru copii cu tobogane cu apa, 1 loc de joaca pentru copii, 1 miniclub administrat de hotel (4-12 ani), animatie pentru copii, petreceri si spectacole pentru copii, scaune inalte la restaurant, patuturi ;
SPORT: Inclus: tenis de masa, aerobic acvatic, polo pe apa, minigolf, tir cu arcul, darts.
Cost suplimentar: biliard, sala de sport.
ANIMATIE: 6 zile pe saptamana. Activitati sportive, animatie zilnica si divertisment de seara pentru copii si adulti. Hotelul are un amfiteatru/scena/ in aer liber pentru spectacolele de seara.
SERVICII ADITIONALE:
Servicii incluse in pachetul All inclusive
:
Mancare - mic dejun, pranz, cina tip bufet, brunchuri si gustari;
Bauturi - bauturi alcoolice locale, bere la halba si vin, bauturi racoritoare si calde, apa;
Parcul acvatic si toate piscinele ;
Animatie - divertisment pentru copii, sport si seara;
Internet wireless in zona holului;
Internet wireless in camera;
Patuturi - este necesara rezervare;
Miniclub pentru copii (4-12 ani);
loc de joaca pentru copii;
Tenis de masa;
TIR cu arcul;
minigolf;
Umbrele, sezlonguri cu saltea si prosoape de piscina langa piscine;
Servicii la un cost suplimentar:
Apeluri telefonice si servicii de fax;
Seif in camera - 8 BGN/zi;
Consum mini-bar - continut: apa, bauturi racoritoare, bere;
Parcare - 15 BGN/zi, este necesara rezervare;
Servicii centru SPA - Baie turceasca, Baie de aburi, Sauna, Infrarosu, masaje;
Sala de sport - 15 BGN / zi;
Biliard - 4 BGN / joc;
Servicii de coafura;
Jocuri pe internet;
Schimb valutar;
Servicii medicale;
Servicii de spalatorie si curatatorie chimica;
Sala conferinte - 50 locuri, Multimedia - inchiriere 200 BGN/zi;
Check-in la ora 14:00; Check-out la ora 12:00.
Carduri de credit acceptate de hotel: Master card si Visa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Bar
AC ( aer conditionat )
Camere familii
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii

Locatie



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.