Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Relaxare / Confort. Recomandat si familiilor cu copii
Situare: Hotelul ,,Melodia' este primul hotel din Venus, venind dinspre Cap Aurora, si este situat la 150 de metri de plaja. Situat la granita cu statiunea Cap Aurora , este foarte aproape de plaja si de un golf cu intrare lina in apa, la doar 150 m distanta, si este inconjurat de 13.000 mp de vegetatie.

Descriere: Conceput ca o adevarata oaza de relaxare, Hotel Melodia este mai mult decat un hotel de 4 stele . Cu 101 de camere duble si 8 apartamente hotelul ofera tuturor oaspetilor sai conditii impecabile de cazare pe litoralul romanesc , confort si facilitati de top.
Restaurantul Melodia, cu peste 200 de locuri in restaurant si 150 de locuri pe terasa, este taramul in care rasfatul culinar intalneste starea de bine, iar barul Sea Horse racoreste insoritele zile petrecute la piscina.
Structura camerelor permite adaugarea a maxim un pat suplimentar sau un patut pentru copil.

Camere:
Cu 61 de camere duble twin, 40 de camere matrimoniale si 8 apartamente, Hotel Melodia ofera tuturor oaspetilor sai conditii impecabile de cazare pe litoralul romanesc ,
confort si facilitati de top. Toate camerele beneficiaza de terase cu parasolar
si mobilier, televizor de ultima generatie, seif si mobilier functional, cu
suficiente spatii de depozitare. Toate baile camerelor au in dotare cabine de
dus de tip walk-in si uscator de par. Internetul WI-FI este si el prezent in
toate spatiile hotelului.

Camere duble twin:
Cele 61 de camere twin pot fi dotate cu un pat suplimentar intre cele 2 paturi twin.
Camerele duble au in dotare fie un pat matrimonial, fie dou paturi twin, si au vedere spre terasa restaurantului Melodia sau spre parcarea hotelui. Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea din momentul cazrii.
Cu un desing modern si functional, camerele ofer toate facilittile unui hotel de 4 stele: teras cu parasolar si mobilier, sistem de climatizare, seif, draperii de tip black-out, minibar, usctor de pr si internet gratuit. Camerele sunt dispuse pe toate cele 5 etaje ale hotelului, inclusiv la parter.
Camerele situate la parter beneficiaz de o teras ampl si sunt preferate de familiile cu copii datorit acestui spatiu suplimentar de care cei mici se bucur din plin.

Camere dubla matrimoniala:
Cele 40 de camere matrimoniale iti ofer toate facilittile unui hotel de 4 stele si au o suprafat de 18 mp. Capacitatea maxim este de 2 adulti si un copil sub 12 ani. La cerere, iti putem pune la dispozitie, gratuit, un ptut pentru copiii sub 2 ani. Acest tip de camer nu permite includerea unui pat suplimentar.
Camerele matrimoniale au un pat cu o ltime de 160 cm, si este incadrat de 2 noptiere cu sertar. Pentru confortul oaspetilor nostri, toate camerele sunt dotate cu draperii de tip black-out, spatii de depozitare, balcon individual cu mobilier si parasolar, televizor LCD si telefon fix. Mapa hotelului, prezent in fiecare camer, contine toate informatiile de care ai nevoie, iar minibarul este insotit de lista de produse si preturi, si este completat la cerere.
Accesul in camere se face din receptia hotelului, fie pe scri, fie cu cele dou lifturi. Camerele situate la parter beneficiaz de o teras ampl si sunt preferate de familiile cu copii datorit acestui spatiu suplimentar. Camerele au vedere spre terasa restaurantului Melodia sau spre parcarea hotelului si sunt dispuse pe 5 etaje si parter. Alocarea tipului de camer se face in functie de disponibilitatea din momentul cazrii.

Apartamente:
Cele 8 apartamente au o suprafat de 40 mp si sunt compuse din dormitor si camera de zi. Capacitatea maxim este de 2 adulti si 2 copii sub 18 ani, sau 3 adulti si 1 copil sub 12 ani. Camera de zi este dotat cu o canapea neextensibil si permite includerea, contra-cost, a unui pat suplimentar.
Dormitoarele apartamentelor au in dotare un pat matrimonial, cu ltimea de 160 cm. Ofer acces la o baie ampl, cu ventilatie natural, ce se remarc prin cabina de dus separat de cada generoas. Ambele incperi beneficiaz de cate un televizor si multiple spatii de depozitare. Accesul la balconul cu mobilier si parasolar se face din camera de zi. Mapa hotelului, prezent in fiecare apartament, contine toate informatiile de care ai nevoie, iar minibarul este insotit de lista de produse si preturi, si este completat la cerere.
Apartamentele sunt dispuse de la etajul 1 la etajul 4, cate dou pe fiecare nivel, si sunt orientate ctre mare. Sunt situate in cele mai linittite zone ale hotelului, iar cele de la etajele 3 si 4 au vedere partial spre mare. Accesul in apartamente se face din receptia hotelului, fie pe scri, fie cu cele dou lifturi.

Restaurant:

Restaurantul, este locul in care oaspetii nostri se pot desfata cu mancaruri gustoase si bauturi alese. Meniul este un mix intre bucataria romaneasca si cea internationala, in care se regasesc retete bine cunoscute, apreciate de cei mari si cei mici. Pentru ca ne dorim ca toti oaspetii nostri sa se simta bine, indiferent de varsta, am creat aPrichindel Landa, un loc de joaca protejat, cu dotari atractive.
Sea Horse, barul de la piscina Hotel Melodia, racoreste insoritele zile cu o varietate atent selectata de bauturi, alcoolice si non-alcoolice. Iubitorii de cafea se pot delecta cu mai multe retete ce au la baza aceasta licoare indispensabila, iar cei mici isi pot astampara setea cu sucuri naturale, proaspat stoarse. Meniul barului Sea Horse include si gustari, potrivite atmosferei relaxate din zona piscinei.

ALL INCLUSIVE 2021
Pachetul all-inclusive include:
- mic dejun (07:30-10:00), pranz (12:00-14:30) si cina (19:00-21:30). Toate mesele sunt servite sub forma de bufet suedez.
La restaurant sunt servite:
- apa, bauturi racoritoare si cafea (in timpul programului de masa)
- vinul casei, bere draft, bauturile spirtoase (vodka, brandy, rom, vermut si lichior - doar in timpul pranzului si al cinei)
La barul de la piscina SeaHorse sunt servite:
- vinul casei si bere draft in intervalul orar 11:00-19:00
- gustari (produse patiserie, inghetata, popcorn etc.) in intervalul orar 16.00-17.00

Dupa orele 19:00, barul de la piscina trece in regim a la carte, iar bauturile incluse in pachet pot fi servite doar in cadrul restaurantului pana la 21:30.




Facilitati:

- Plaja privata unde turistii beneficiaza de 2 sezlonguri si o umbrela
- Piscine pentru adulti si copii
- Sala de fitness, sauna si camera de relaxare- Parcare in limita locurilor disponibile
- Sauna/fitness/camera de relaxare
- Activitati recreative pentru cei mici si cei mari
- Centrul de conferinte Melodia - cuprinde 3 sali dotate cu aparatura de ultima generatie

Facilitati pentru copii



Cei mici au la dispozitie doua locuri de joaca si un club
pentru copii cu animatori priceputi.
Locul de joaca Nelson Parka este situat langa piscina, intr-o zona linistita,
iar Prichindel Landa este situat in curtea restaurantului Melodia, intr-o zona racoroasa, cu multe umbre. Ambele locuri de joaca sunt dotate cu pavaj
protector reflex.


In camere se pot caza maxim 2 adulti cu 2 copii, indiferent
de varstele acestora.


Copiii cu varsta sub
2 ani au gratuitate.
In cazul in care intr-o camera dubla cu doi adulti se cazeaza 2 copii, al doilea copil are
obligativitate la pat suplimentar, indiferent de varta celui mai mic dintre
ei.
In cazul an care intr-o camera dubla cu doi adulti se cazeaza 1 copil cu varsta intre 2 si 11,99
ani, se achita 50% din valoarea micului dejun pentru un adult, respectiv 50%
din valoarea demipensiunii sau pensiunii complete pentru un adult.
In cazul celui de-al
doilea copil cu varsta intre 2 si 11,99 ani, indiferent de varsta primului
copil, cazat intr-o camera cu 2 adulti, acesta are obligativitate la pat
suplimentar (50% din valoarea unui loc in camera) si plateste masa in baza
categoriei de varsta.
In cazul in care intr-o camera dubla cu doi adulti se cazeaze 2 copii cu varstele peste 12 ani,
se achita 80% din valoarea unui loc de cazare adult, mesele achitandu-se
integral pentru fiecare copil.


Structura camerelor
permite adaugarea a maxim un pat suplimentar sau un patut pentru copil (0-1,99
ani).


Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.