Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arco Iris Boutique Hotel and Restaurant


Descriere

Bali nu e doar un loc tropical! E o stare, o dorinta, o aspiratie


Spiritualitatea, arhitectura, gastronomia, muzica si dansul, alaturi de natura, plajele, rasariturile si apusurile sale, fac din Bali o destinatie pur si simplu inegalabila!


Locul in care va invitam sa va petreceti bine meritata vacanta balineza se numeste Candi Dasa (in traducere 10 Temple).
Se gaseste in sud - estul insulei, intr-un golf pitoresc, la 70 km de aeroport (transfer aproximativ 1h30).
Acum 15 ani doar un mic sat de pescari, localitatea s-a dezvoltat intr-o statiune turistica cu foarte mult authentic touch. Departe de forfota zonelor cu turism de masa, puteti gasi restaurante, baruri, magazine, SPA-uri care sa va satisfaca pe deplin.


Candi Dasa e ideal ca loc de pornire pentru diverse vizite si activitati. Veti putea vizita temple pline de pace, campuri de orez pitoresti, sate traditionale, cascade racoritoare si multe, multe altele. Printre activitatile posibile amintim fara a ne limita: drumetiile in natura, yoga, scufundarile, snorkeling-ul, pescuitul, rafting-ul


Ubud, una dintre capitalele spirituale ale Asiei se afla doar la o ora si jumatate si veti avea posibilitatea sa il vizitati intr-o excursie de o zi. Pentru cei care vor sa se bucure de soare si mare, pe langa micuta plaja locala, aflata la 2 minute de mers pe jos, vom oferi un transfer zilnic spre White Sand Beach (Bias Tugel), una dintre cele mai frumoase plaje din Bali, care se gaseste la 10 minute de mers cu masina. Aici se poate trai la maxim senzatia tropicala!


Nisipul alb, oceanul turcoaz si micile restaurante ale localnicilor prietenosi, va pot provoca relaxarea totala!


Arco Iris, hotelul propus de noi, este un micut boutique complex constituind din doar 9 bungalow-uri spatioase construite din materiale traditionale ecologice combinate cu tehnologie moderna, toate asezate in jurul unei piscine private cu jacuzzi.
6 bungalow-uri sunt de tip standard (o camera) cu paturi duble sau twin (capacitate 1-2 pers), iar 3 bungalow-uri sunt de tip deluxe (2 camere) cu pat dublu si sofa (capacitate 1-4 pers), toate bungalow-urile au terasa, aer conditionat, TV, precum si faimoasele bai balineze semi deschise cu dus si cada.


In gradina luxurianta se gaseste piscina generoasa cu jacuzzi si un pavilion de yoga facut din bambus, unde veti putea medita sau beneficia de un delicios masaj.


Restaurantul, considerat unul dintre cele mai bune din zona, va propune o demipensiune a la carte cu specialitati balineze, asiatice sau europene.


Nu ezitati sa gustati o bere rece sau un cocktail pasional la restaurant, pe marginea piscinei sau pe terasa bungalow-ului dumneavoastra.

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.