Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLON HOTEL ADULTS ONLY


Descriere

Hotelul Apollo, fermecător și recent renovat, se integrează perfect în frumosul oraș Agios Nikolaos. Parțial renovat în 2020, acest hotel de oraș cu 3 etaje dispune de 72 de camere. Oferind servicii excelente și o atmosferă prietenoasă, este locul ideal pentru o vacanță de neuitat sau o călătorie de afaceri. La doar câțiva pași, veți găsi tot ce aveți nevoie: brutării, magazine, plajă, taverne, promenadă, port de agrement și atracții culturale. Designul elegant ales al hotelului vă va pune într-o dispoziție excelentă.
Descriere hotel
Hotelul Apollo, fermecător și recent renovat, se integrează perfect în frumosul oraș Agios Nikolaos.
Parțial renovat în 2020, acest hotel de oraș cu 3 etaje dispune de 72 de camere.
Oferind servicii excelente și o atmosferă prietenoasă, este locul ideal pentru o vacanță de neuitat sau o călătorie de afaceri.
La doar câțiva pași, veți găsi tot ce aveți nevoie: brutării, magazine, plajă, taverne, promenadă, port de agrement și atracții culturale.
Designul elegant ales al hotelului vă va pune într-o dispoziție excelentă.
Localizare
Situat în Agios Nikolaos, la doar câțiva pași de o plajă cu nisip (Ammos), hotelul se află la 500 de metri de Lacul Agios Nikolaos.
În centrul orașului, sunt numeroase taverne, cafenele și magazine.
Satul cosmopolit Elounda-Plaka se află la aproximativ 15 km, iar Aeroportul Internațional Heraklion este la 65 km de proprietate.
Facilități hotel

Hotelul Apollo dispune de o recepție primitoare și confortabilă cu un cafe-bar în hol, o frumoasă zonă de cafenea în aer liber, colț TV, salon de primire, colț de internet (contra cost), lift, piscină și o terasă la soare cu șezlonguri (gratuite).
Recepția deschisă non-stop are personal multilingv, iar facilitățile includ, de asemenea, umbrele de soare și șezlonguri, restaurant, bar, baie publică și duș, Wi-Fi gratuit în toate zonele publice și camere, colț TV prin satelit și pătuțuri gratuite în camere.

Facilități camere
Fiecare cameră de la acest hotel este echipată cu aer condiționat și dispune de un TV cu ecran plat și un mini-frigider.
Baia privată include articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.