Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Maha Desert Resort & Spa


Descriere

Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa se află la doar 45 de minute de mers cu mașina de orașul Dubai. La sosirea la poarta principală există un drum de nisip care traversează deșertul pe distanța de aproximativ 8 km pana la clădirea principală a complexului. Acest complex exclusiv din deșert are faună sălbatică în libertate, vedere superbă la deșert și 42 de suite private. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.

Localizare

Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort and Spa este situat la doar 45 de minute cu mașina de orașul aglomerat Dubai. La sosirea la poarta principală există un drum de nisip care merge prin deșert aproximativ 8 km, până când ajungeți la clădirea principală a complexului.

Facilitati Hotel

Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Proprietatea are, de asemenea, o sală de sport, piscină mare, zonă de relaxare, precum și cadă cu hidromasaj. Restaurantul Al Diwaan oferă o gamă largă de produse alimentare, de la un bufet parțial și mic dejun a la carte, la un prânz cu 3 feluri și o cină cu 5 feluri. Pentru o experiență și mai relaxată, oaspeții pot merge la Timeless Spa, unde terapeuți cu înaltă calificare vă pot recomanda tipul de masaj optim.

Facilitati Camere

Cele mai luxoase corturi stil beduin combină moștenirea Arabiei cu luxul, și toate sunt dotate cu piscine private cu temperatură controlată, terase private la soare, 1 dormitor mare, cu aranjamente de relaxare, o baie spațioasă cu o cadă, duș cu efect de ploaie separat, facilități de lux Bulgari ,precum și o cafetieră Nespresso și o carafă de sherry.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Suntem in perioada Early Booking! Perioada in care se fac cele mai multe rezervări deoarece:
  • beneficiem de cele mai multe reduceri de tarife 
  • avem disponibilitate la toate hotelurile existente
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare
  • disponibilitate pentru charterele cu cele mai bune orare de zbor 

Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 
📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.