Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lopesan Villa del Conde Resort Thalasso


Descriere


Resortul se bucura de o pozitie privilegiata, pe plaja Meloneras avand vedere frontala catre mare. Construit pe o suprafata de 56340mp, aceasta reflecta cateva din caracteristicile comune ale insulei, precum arhitectura traditionala imbinata cu elemente din prezent. Receptia este cel mai atractiv loc al hotelului, aceasta fiind o adaptare autentica a uneia dintre cele mai vechi biserici din Gran Canaria cu 2 turnuri principale, un turn cu clopot si un dom.

Distante:
-> 300 m de plaja Meloneras
-> 800 m de Rezervatia Naturala Dunele maspalomas
-> 800 m de Farul Maspalomas
-> 38 km de Aeroportul Gran Canaria

Puncte de interes
-> Parcul Natural Dunele Maspalomas
-> Terenul de golf Maspalomas
-> Farul din Maspalomas
-> Plaja Meloneras
-> Laguna La Charca

Atu-uri
-> Situat aproape de plaja
-> Foarte aproape de farul si dunele din Maspalomas
-> Centru Spa

Facilitati hotel: receptie disponibila 24 de ore, acces in piscina adaptat pentru persoanele cu mobilitate redusa (exista scaun hidraulic), transfer catre terenurile de golf Lopesan Meloneras si Maspalomas, birou de schimb valutar, programe de divertisment, sala de gimnastica,librarie cu zona pentru citit, miniclub, minidisco, securitate pe timpul noptii, umbrele prosoape si sezlonguri la piscina, parcare, loc de joaca cu billiard, darts si alte astfel de jocuri, birou relatii cu publicul.
Servicii cu plata: babysitter, tratamente si masaje pentru infrumusetare, transfer pana la plaja, organizare evenimente, conferinte, congrese, cosmetica, coafor, internet in camera, spalatorie, serviciile medicale, room service, seif, sauna, Wi-Fi in zonele publice, email, fax.
Restaurante: Hotelul dispune de 2 restaurante ce servesc masa in stil buffet, La Plaza si La casa Vieja, acesta din urma este folosit in high season si un restaurant a la carte Alpendre situat in apropierea piscinei.
In restaurante este interzis accesul in costume de baie, pantaloni scurti, tricouri, descult sau cu papuci de plaja.
Hotelul are in dotare si 3 baruri, Akoran, El Patio Terraza, Zythum si Tizziri.

Tipuri de camere
-> Double Standard
-> Double Standard View
-> Double Deluxe View
-> Junior Suite
-> Senior Suite
-> Superior Suites
-> Royal Suite
-> Double Standard Adapted

Dotari camere: cu o suprafata de la 43 mp acestea au in dotare, balcon mobilat, living cu canapea, aer conditionat, TV satellite, telefon contra cost, minibar contra cost, seif contra cost, internet Wi-Fi cu plata, baie cu dus separate de WC, uscator de par, halat baie,cosmetice.

Mentiune: Camerele cu mentiune with views sunt camere ce pot avea vedere catre gradina, piscina sau vedere partiala la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.