Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE PELICAN RESIDENCE & SUITE KRABI


Descriere

Apartamentele de lux Pelican Krabi oferă o experiență de autoservire care combină serviciile și calitatea unui hotel de pe plajă cu libertatea și intimitatea unui apartament. Plaja Klong Maung Beach este situată la doar 50 de metri, peste drum de proprietate. Oaspeții se pot bucura de natura frumoasă din Krabi în timp ce iau masa la restaurantele de pe plajă sau pot face o drumeție pentru a explora un bar cu vedere la munte. Situat într-o zonă liniștită a plajei Klong Maung, apartamentele noastre moderne și spațioase sunt o bijuterie ascunsă pentru cupluri, familii și oaspeți cu ședere pe termen lung, care se așteaptă la ceva mai mult de la cazarea lor. Aceste apartamente au fost proiectate pentru a oferi o adevărată senzație de casă departe de casă și sunt disponibile pentru închirieri zilnice, escapade de weekend, vacanțe scurte și închirieri pe termen lung lunare/anuale. Apartamentele confortabile au un living separat, o zonă de luat masa, un dormitor, o baie, o bucătărie complet echipată și un balcon mare. Complet mobilate, unitățile cu aer condiționat sunt dotate cu un TV cu ecran plat, o canapea și vedere la ocean sau la piscină. Unele unități au o piscină privată și un duș sau o cadă de baie, care se găsește în baia privată. Pelican Krabi are și alte facilități comune, precum centru de fitness, lounge de lucru, piscină comună și colț pentru copii. De asemenea, la fața locului este disponibilă o parcare privată gratuită. Proprietatea se află la 15 minute de mers cu mașina de Ao Nang și la 30 de minute de mers cu mașina de orașul Krabi. Aeroportul Internațional Krabi se află la 40 de minute de mers cu mașina de The Pelican Krabi.
Property Desc:

Property Location With a stay at The Pelican Residence & Suite Krabi in Krabi (Nong Thale), you'll be a 4-minute drive from Tubkaek Beach and 5 minutes from Khlong Muang Beach. This upscale resort is 7.1 mi (11.4 km) from Ao Nang Beach and 10.2 mi (16.4 km) from West Railay Beach.


Rooms Make yourself at home in one of the 85 air-conditioned rooms featuring kitchenettes with refrigerators and stovetops. Rooms have private balconies. Flat-screen televisions with cable programming provide entertainment, while complimentary wireless internet access keeps you connected. Conveniences include safes and minibars, as well as phones with free international calls.


Amenities

Don't miss out on recreational opportunities including an outdoor pool and a fitness center. Additional features at this resort include complimentary wireless internet access, babysitting (surcharge), and tour/ticket assistance.


Dining Enjoy a meal at The Globe or snacks in the coffee shop/cafe. The resort also offers room service (during limited hours). Quench your thirst with your favorite drink at the poolside bar. Buffet breakfasts are available daily from 7:00 AM to 10:00 AM for a fee.


Business, Other Amenities

Featured amenities include a business center, dry cleaning/laundry services, and luggage storage. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours), and free self parking is available onsite.


Attractions

Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Koh Kwang Beach - 0.1 km / 0.1 mi
Khlong Muang Beach - 0.9 km / 0.5 mi
Laem Bong Beach - 1.7 km / 1.1 mi
Hong Island - 2.8 km / 1.7 mi
Tubkaek Beach - 3.9 km / 2.4 mi
Pan Beach - 5.8 km / 3.6 mi
Nopparat Thara Beach - 8.9 km / 5.5 mi
Ao Nang Landmark Night Market - 10 km / 6.2 mi
Wattanapat Hospital - 10 km / 6.2 mi
Ao Nang Beach - 11.4 km / 7.1 mi
Spirit Mountain - 11.9 km / 7.4 mi
McDonald, Aonang - 12.2 km / 7.6 mi
Ao Nang Krabi Boxing Stadium - 12.2 km / 7.6 mi
Miracle Beach - 12.2 km / 7.6 mi
Tup Island - 13.4 km / 8.3 mi

The nearest airports are:
Krabi Intl. Airport (KBV) - 34.7 km / 21.5 mi
Phuket Intl. Airport (HKT) - 144.9 km / 90 mi


House Rules

Children welcome

No pets or service animals

No smoking

Spoken Languages

Thai

English

Know Before You Go:

  • Pool access available from 6:30 AM to 8:00 PM.
  • A fee for a mandatory Christmas Eve gala dinner is included in the total price displayed for stays on December 24.
  • A fee for a mandatory New Year's Eve gala dinner is included in the total price displayed for stays on December 31.
  • One child 11 years old or younger stays free when occupying the parent or guardian's room, using existing bedding.
  • Only registered guests are allowed in the guestrooms.
  • No pets and no service animals are allowed at this property.


Fees:

  • Fee for buffet breakfast: approximately THB 560 per person
  • Airport shuttle fee: THB 1500 per vehicle (one-way, maximum occupancy 8)
  • Airport shuttle fee per child: THB 1500 (up to 11 years old)
  • Housekeeping is available for an additional fee
  • Rollaway bed fee: THB 1800.0 per night

The above list may not be comprehensive. Fees and deposits may not include tax and are subject to change.


Checkin Instructions:

  • Extra-person charges may apply and vary depending on property policy
  • Government-issued photo identification and a credit card, debit card, or cash deposit may be required at check-in for incidental charges
  • Special requests are subject to availability upon check-in and may incur additional charges; special requests cannot be guaranteed
  • This property accepts credit cards and cash


Special Checkin Instructions:

This property offers transfers from the airport (surcharges may apply). Guests must contact the property with arrival details before travel, using the contact information on the booking confirmation. The front desk is open daily from 8:00 AM - 6:00 PM. This property doesn't offer after-hours check-in. To make arrangements for check-in please contact the property at least 24 hours before arrival using the information on the booking confirmation. Guests must contact the property in advance for check-in instructions. Front desk staff will greet guests on arrival.


Checkin Time:

3:00 PM


Checkin End Time:

6:00 PM


Checkin Minimum Age:

18


Checkout Time:

12:00 PM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.