Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la 5 km de centrul plin de viață al orașului Limassol, Atlantica Oasis Hotel oferă unități de cazare moderne, alături de o zonă de piscină cu design elegant. Plaja se află la o scurtă plimbare. Toate camerele contemporane au un decor minimalist și sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și o zonă de relaxare. De asemenea, oaspeții se pot bucura de vedere pitorească la interior sau la piscină din majoritatea camerelor. Atlantica Oasis Hotel organizează, de asemenea, o varietate de spectacole de divertisment care vor fi pe placul diferitelor gusturi. Acestea includ spectacole de cabaret, demonstrații culinare și o formație live bisăptămânală. Restaurantul Agora servește mese variate, cum ar fi mâncăruri vegetariene, gustări sănătoase și preparate din bucătăria tradițională. Acesta are o cramă bine aprovizionată. Hotelul Atlantica Oasis se află la mică distanță de atracții populare, cum ar fi locuri de cumpărături, cinematografe și restaurante la modă. Orașul vechi se află la o scurtă distanță cu mașina.
Situated 3 miles from the bustling center of Limassol, Atlantica Oasis Hotel offers modern accommodations alongside an elegantly designed pool area. The beach is a short walk away. All contemporary rooms have minimalist d�cor and are equipped with air conditioning, satellite TV and a sitting area. Guests can also enjoy picturesque views of the inland or pool from most rooms. Atlantica Oasis Hotel also organizes a variety of entertainment shows that will appeal to different tastes. This includes cabaret shows, cooking demonstrations and a bi-weekly live band. Agora Restaurant serves varied meals such as vegetarian dishes, healthy snacks and traditional cuisine. It has a well-stocked wine cellar. Atlantica Oasis Hotel is within walking distance of popular attractions such as shopping venues, movie theaters and trendy restaurants. The Old Town is a short drive away.WiFi is available in all areas and is free of charge.
Free private parking is available on site (reservation is not needed).
Pets are not allowed.
Children of all ages are allowed. You haven't added any cribs. You haven't added any extra beds.
Checkin Time: 14:00
Checkout End Time: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.