Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Palace Punta Cana


Descriere

Riu Palace Punta Cana 5* - Punta Cana - Republica Dominicana

Link hotel: https://www.riu.com/en/hotel/dominican-republic/punta-cana/hotel-riu-palace-punta-cana/

Situata intre Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor, Republica Dominicana ocupa centrul si estul insulei Hispaniola, a doua insula ca marime din Caraibe, pe care o imparte cu statul Haiti. Insula a primit numele dupa ziua in care a fost descoperita de Cristofor Columb - duminica. Plajele cu nisip alb, palmieri, muntii impresionanti, muzica si gastronomia locala fac din Republica Dominincana una din cele mai atractive destinatii turistice din America Centrala. Este o minunata destinatie de vacanta, unde va puteti distra si relaxa intr - un sejur de neuitat.Pentru foarte multi, Punta Cana este prima optiune cand vine vorba de alegerea destinatiei pentru o vacanta completa. Punta Cana este considerata una dintre cele mai frumoase statiuni din Republica Dominicana. Cu o clima calda pe tot parcursul anului si cu o temperatura medie de 30 grade C pe zi, Punta Cana este destinatia ideala indiferent de anotimp.
Punta Cana este paradisul celor care cauta apa clara si plaje cu nisip alb, marginite de palmieri. Litoralul zonei Punta Cana se extinde pe 50 km de coasta.

Localizare: Hotelul Riu Palace Punta Cana se afla in Arena Gorda Beach in Punta Cana, la 30 km de aeroportul international din Punta Cana. Face parte din complexul hotelurilor RIU, alaturi de Riu Palace Macao, Riu Naiboa, Riu Palace Bavaro si Clubhotel Riu Bambu.

Facilitati hotel: Riu Palace Punta Cana este format dintr - o cladire cu 4 etaje si este inconjurat de gradini tropicale cu o suprafata de 6,3 hectare. ofera room service 24 ore, restaurant cu terasa Don Manuel, restaurant brazilian La Bodega, restaurant Fusion Krystal, restaurant japonez Yokohama, restaurant italian Luigi, restaurant la piscina grill La Altagracia, lobby bar Perico Chicote, lounge bar cu terasa Los Rosario, bar la piscina si swim - up bar Saona, bar La Plaza, Sports bar.

Facilitati camere: Hotelul are 612 camere cu un lounge si canapea extensibila, aer conditionat central, ventilator de tavan, baie cu cada si uscator de par, telefon, TV prin satelit, ceas cu alarma radio, minibar, cafetiera, fier de calcat, conexiune gratuita WiFi, seif cu taxa)si balcon sau terasa. Suita speciala Junior ofera, de asemenea, vedere la gradina. Capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil.

Sistem de masa : All Inclusive

Sport si relaxare: Hotelul are piscina cu hidromasaj integrat, piscina pentru copii mici, mini-club, teren de joaca pentru copii si o varietate de facilitati pentru sporturi: 4 terenuri de tenis de camp, tenis de masa, gimnastica, windsurfing, navigatie, caiac, snorkeling, jacuzzi.

All Inclusive: pachetul cuprinde mic dejun si pranz tip bufet, gustari, bauturi locale si selectie de bauturi internationale; cina tip bufet in restaurantul principal sau in restaurantele cu specific, cu rezervare prealabila; acces gratuit la internet WiFi; acces la clubul de noapte Pacha, cu exceptia noptilor speciale (bauturi cu taxa); sezlonguri, umbrele de soare si prosoape pentru piscina; participare la activitatile de divertisment.

NOTA: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data de retur.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.



Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.