Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kigwedeni Villas (Nungwi)


Descriere

Kigwedeni Villas se afla in Nungwi, in districtul de divertisment si aproape de plaja. Frumusetea naturala a zonei poate fi vazuta la Plaja Kendwa si Plaja Nungwi. Nungwi Natural Aquarium si Mnarani Natural Aquarium merita si ele vizitate. Petreceti ceva timp explorand activitatile din zona, inclusiv tururi de safari.

Facilitati camere

Oferind un peisaj insorit, aceasta vila este dotata cu terasa alaturata, o zona de luat masa si fiecare camera avand balcon. Dotate cu prosoape de baie, dus si prosoape, aceste camere cu aer conditionat sunt, de asemenea, mobilate cu frigider, sticlarie si fierbator electric. La Kigwedeni Villas, oaspetii pot folosi o baie privata cu cabina de dus si toate articolele de baie necesare.
Vila cu vedere la gradina
Aer conditionat Balcon Baie privata Vedere la gradina
Dimensiunea camerei 17 m²
Aceasta vila are pardoseala cu gresie/marmura, aer conditionat si balcon.
WiFi este disponibil in toate zonele si este gratuit.
 
Facilitati camera: terasa, plasa de tantari, balcon, frigider, camere comunicante disponibile, facilitati de calcat, fierbator electric, pardoseala din gresie/marmura, ventilator, suport de uscare pentru haine, priza langa pat, hartie igienica, baie privata, intreaga unitate situat la parter, masa, vedere la gradina, toaleta, dus, prosoape, fier de calcat, aer conditionat, aer conditionat in camera single pentru cazare, zona de luat masa, toaleta suplimentara, dezinfectant pentru maini, dulap sau dulap
Proprietatea ofera parcare privata gratuita.
Camera standard
Aer conditionat Baie privata TV
WiFi gratuit
Facilitati camere: birou, ventilator, frigider, dus, articole de toaleta, prosoape, dulap
 
Camera dubla standard
Aer conditionat Baie privata TV
WiFi gratuit
Paturi: pat dublu complet
Facilitati camere: birou, ventilator, frigider, dus, articole de toaleta, prosoape, dulap

 

Facilitati hotel

Situata intr-o cladire cu gradina si terasa, Kigwedeni Villas este o vila situata in Banda Kuu. Proprietatea ofera WiFi gratuit si parcare privata gratuita.
Toate unitatile de la vila au aer conditionat. Fiecare unitate are un patio cu vedere la gradina.
Un mic dejun continental este servit zilnic la proprietate. Exista un restaurant in incinta, care este specializat in mancaruri africane si internationale.
 

 

Localizare hotel

Stiuata convenabil in partea Nungwi din Zanzibar, aceasta proprietate va pune aproape de atractii si optiuni de luat masa interesante. Aceasta proprietate de 3 stele este plina de facilitati interne pentru a imbunatati calitatea si bucuria sederii dumneavoastra. La aceasta proprietate este disponibil un serviciu de inchiriere de biciclete, iar in apropiere se poate face ciclism. Orasul Zanzibar este la 49 km de Kigwedeni Villas, iar acvariul Nungwi Mnarani se afla la 12 minute de mers cu masina de proprietate. De asemenea, proprietatea ofera oaspetilor sai servicii de transfer de la/la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Room Service
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Parcare
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Camere nefumatori
Transfer aeroport
Exotic


Suntem in perioada Oferte Shock
Perioada in care apar oferte speciale dar trebuie sa te grăbești in a rezerva pentru ca:
  • ofertele se fac punctual pe o perioada anume cu termen scurt de valabilitate
  • disponibilitatea este de scurta durata
  • reduceri considerabile pe plecările viitoare
  • pentru plecările mai îndepărtate avem plata in rate 
  • la anumite hoteluri daca achiți 25% din valoarea totală ai anulare gratuită cu pana la 30 de zile înainte de plecare



Prezentare concept: ✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat
Traveliana merge in info-tripuri si vizitează multe hoteluri si destinații astfel va putem recomanda lucruri de la fata locului. 
Daca ne place un hotel pe care l-am vizitat marcam pe site ca este "Hotel Recomandat si vedeți semnul acesta 👍" si in descrierea de hotel o sa apară si "✅Văzut ✅Placut ✅Recomandat". Ne puteți contacta si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

Daca vedeți acest mesaj in descrierea hotelului înseamnă ca agenția Traveliana a vizitat destinația si acest hotel este recomandat din punct de vedere raport calitate preț. 




📲 Site-ul nostru este conectat in timp real iar tarifele si disponibilitatea sunt reale. 
Selectează orașul de unde vrei sa pleci, datele de călătorie si numărul de persoane (daca aveți copii trebuie trecută vârsta pe care o sa o aibă in timpul vacanței). Apasă butonul caută prețuri. Se vor afișa mai multe tipuri de camera si sistemele de masa. Avem mai multe tipuri de oferte si contracte de zbor, după fiecare calul de tipuri de camera o sa fie afișat orarul de zbor. 

Poți face rezervare fără griji pentru ca rezervarea nu intra in penalizări, ajunge la noi in 👩‍💻back-office, noi reverificam toate detaliile si te sunam să-ți reconfirmam informațiile si apoi tu alegi daca păstrezi sau nu rezervarea. 

Mult succes! Pentru orice întrebare suna la ☎ 0721 380 291 sau 0772 162 865 sau apasă pe butonul de WhatApp (butonul verde din dreapta jos) si ne trimiți direct mesaj in timp real.