Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

🟤 Parteneri Traveliana

RedMarketing

Pasionați de marketing în toate formele sale, cu un obiectiv măreț: să ajutăm antreprenorii să-și promoveze afacerea și să-și indeplineasca visul de a lansa și a crește un business de succes în România.

Credem cu tărie că atunci când pui pasiune în ceea faci, rezultatele nu pot fi altfel decât perfecte, iar dacă vrei să ai un business de succes, întreaga lume trebuie să afle de tine.

De ce noi?

  • Servicii complete de marketing
  • Background puternic în industriile importante
  • Echipă de profesioniști

Să facem cunoștință

Trăim într-o lume a vitezei și a tehnologiei, iar misiunea noastră este să te ajutăm să-ți dezvolți sau să-ți salvezi business-ul.  Vom aplica  strategii de marketing customizate pe domeniul în care activezi și pe nevoile firmei tale.
Credem cu tărie în transparență și lucrurile bine făcute, de aceea încă de la prima interacțiune cu tine așteptăm sinceritate și deschidere totală în ceea ce privește discuțiile legate de business-ul tău. Comunicarea va fi elementul cheie al colaborării noastre, care ne va ajuta să analizăm și să construim împreună o strategie sustenabilă, conform cu nevoile companiei tale.

Acum că ți-am povestit pe scurt despre ce am putea face împreună, este momentul să povestim puțin despre cine suntem noi.

Red Marketing este agenția de marketing cu background puternic în multe industrii importante, un loc în care antreprenorii primesc soluții de promovare și creștere a business-ului lor. Echipa noastră de profesioniști creează și implementează strategii complete de marketing, customizate pentru fiecare model de afacere. Locul tău este în top și Red Marketing te va ajuta să ajungi acolo!

Cei peste 12 ani de marketing și experiența acumulată în industrii precum: it, fashion, beauty, turism, food și e-commerce ne recomandă și abia așteptăm să ne povestești despre planurile pentru afacerea ta.

Suntem la un semn distanță!

Email: contact@redmarketing.ro

Telefon: 0725.198.538

Website: www.redmarketing.ro