Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Multumim mult inca o data, cazarea e super, insula e superba, vremea e perfecta! suntem ft fericiti cu alegerea facuta!!!

Maldive 
Luna de Miere 
Hotel Sun Siyam Olhuveli Maldives
Luna Noiembrie 2023

TANA20191689

Maldive

🌟🏨 Experiența Noastră la Hotelul Mylome, Antalya - O Vacanță de Vis! 🏨🌟

Am avut privilegiul de a petrece o vacanță de neuitat la Hotelul Mylome din Antalya, iar experiența noastră a fost simplu spus, extraordinară!

🌴 Atmosferă Relaxantă: Ambianța prietenoasă și relaxată a hotelului ne-a oferit o atmosferă perfectă pentru relaxare și deconectare.

🍽️ Gastronomie Excepțională: Bucătăria rafinată și diversificată a fost o adevărată încântare pentru papilele noastre gustative. Fiecare masă a fost o experiență culinară deosebită.

🛌 Confort și Eleganță: Camerele spațioase și elegant mobilate au creat un ambient confortabil, oferindu-ne odihna de care aveam nevoie.

🏖️ Acces Rapid la Plajă: Amplasarea strategică a hotelului, la doar câțiva pași de plajă, ne-a permis să ne bucurăm de nisip fin și apă limpede în fiecare zi.

🤝 Servicii Profesionale: Personalul hotelului Mylome s-a distins prin profesionalism și atenție la detalii, contribuind în mod esențial la calitatea vacanței noastre.

Recomandăm cu căldură Hotelul Mylome celor care doresc să experimenteze confortul, eleganța și ospitalitatea autentică din Antalya.

🌟 Mulțumim, Hotel Mylome, pentru o Vacanță de Vis! 💙🌈

#RecenzieHotel #VacantaPerfecta #HotelMylomeAntalya #TravelianaExperience

TANA20191842

Antalya

🎿❄️ Traveliana - Aventura Ski în Val Thorens! ❄️🎿

Cu Traveliana, am experimentat bucuria pură a schiului în Val Thorens. Pachetul bine pus la punct, pârtii captivante și atmosfera prietenoasă au creat o vacanță de neuitat. Mulțumesc, Traveliana, pentru o escapadă montană perfectă!

#SkiWithTraveliana #ValThorensMagic #ExperientaSki #TravelianaAdventure

Tana20192344

Val Thorens

🌴🌺 Traveliana - Descoperă Magia insulei Bali cu Noi! 🌺🌴

Cu Traveliana, am explorat minunile exotice ale insulei Bali. De la plaje cu nisip fin la temple misterioase, experiența noastră a fost desăvârșită. Mulțumim, Traveliana, pentru o călătorie autentică și memorabilă!

#ExploreBaliWithTraveliana #BaliMagic #ExperientaBali #TravelianaAdventure

Tana20195466

Bali

🌅🏝️ Traveliana - Paradisul Thai Descoperit în Krabi, Phuket și Khao Lak! 🏝️🌅

Cu Traveliana, am experimentat un trio de destinații thailandeze fascinante. Plaje idilice, peisaje spectaculoase și experiențe culturale autentice au transformat călătoria noastră într-un vis exotic. Recomandăm cu entuziasm, Traveliana, pentru aventuri thailandeze autentice!

#ThaiAdventureWithTraveliana #KrabiPhuketKhaoLak #ExperientaUnica #TravelianaMagic

Tana20192398

Krabi

🏖️🇬🇷 Descoperă Bijuteria Kefalonia! 🇬🇷🏖️

Cu Traveliana, am explorat splendoarea insulei Kefalonia. Plaje cu nisip fin, peisaje pitorești și ospitalitate grecească autentică au transformat călătoria noastră într-un vis mediteranean. Mulțumim, Traveliana, pentru o experiență memorabilă!#KefaloniaMagic #InsulaCuAromeGrecesti #ExperientaTraveliana #TravelianaAdventure

Tana20191266

Kefalonia
Salut!
Mulțumim pentru vacanta în Creta. Hotelul Candia Parc Village este foarte ok, piscina mare. Mâncarea de la Hotel este buna, dar fiind foarte aproape de oraș, preferam sa ieșim sa mâncăm la taverne grecești autentice. 

Client TANA20190005

Bucuresti