Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Asigurari vacanta

Bine ai venit pe pagina unde poți caută și emite o polița de asigurare pentru vacanta ta. Providerul este asiguratorul Mondial, din experiența noastră unul dintre cei mai profesioniști asiguratori de pe piața (ne referim la situația în care apar daune sau situații neplăcute în timpul vacantei). Te ajutam cu toate detaliile! 

Cautarea este simplă: data de călătorie, destinația și numărul de persoane în funcție de vârstă. Costul călătoriei trebuie adăugat pentru a putea primi oferta și pentru asigurarile storno (situația în care te îmbolnăvești și numai poți pleca în vacanta).  

Dacă mergi mai departe și bagi datele tale la detalii și nu mergi pana la capăt cu plata, primești pe e-mail oferta cu toate detaliile. Dacă mergi până la capăt și achiți, polița se emite automat. Nu-ți face griji! Se pot face modificări ulterioare în cazul în care ai greșit ceva.  

În cazul in care nu te descurci te rugam sa ne suni la 0721380291/ 0772162865 sau pe e-mail: office@traveliana.ro